AcasăȘTIRI EXTERNEScandal cu droguri la petrecerea partidului lui Olaf Scholz. Cel puțin 9...

Scandal cu droguri la petrecerea partidului lui Olaf Scholz. Cel puțin 9 femei au primit „drogul violului”, în prezența cancelarului german

olaf scholzÎşi "VINDE" Olaf Scholz ţara? Vestea despre portul Hamburg a stârnit o "avalanşă" în Germania

Petrecere cu scandal în partidul lui Olaf Scholz! Cel puţin nouă femei care participau la o serbare a Partidului Social-Democrat (SPD) au fost drogate cu „drogul violului„, în prezența cancelarului german.

La tradiționala serbare de vară a SPD, care s-a desfăşurat miercuri seara în apropiere de sediul cancelariei, au participat circa 1.000 de persoane, printre care și liderul partidului, cancelarul Olaf Scholz.

Scandal în SPD german

Purtătorul de cuvânt al grupului parlamentar social-democrat a declarat pentru presa germană că a fost vorba despre un eveniment intern. Astfel că nu se putea intra decât pe bază de invitaţie.

Prin urmare, substanța a fost introdusă de unul dintre participanți, membri si SPD, numeroşi deputaţi şi colaboratori ai lor.

Lars Klingbeil, copreședinte SPD, s-a arătat „șocat” de această veste. „Mă înfurie că un astfel de lucru s-ar putea întâmpla la un eveniment organizat de SPD”, a spus el pentru cotidianul Die Welt. Lars Klingbeil susține că persoanele responsabile vor fi reținute și anchetate.

Nouă victime au fost înregistrate până în prezent, dar purtătorul de cuvânt citat nu a exclus să mai existe şi altele.

O victimă a depus plângere la poliție

Poliția berlineză a anunțat că oamenii legii anchetează acuzații de vătămări corporale grave, în condițiile în care o femeie în vârstă de 21 de ani a depus o plângere după „o petrecere de vară a unui partid politic”.

Poliția a precizat că femeia care a depus plângere nu își mai amintea nimic de la petrecere, ceea ce a determinat-o să meargă la analize și să depună o plângere. Femeia le-a spus polițiștilor că a avut senzații de greață și amețeală în timpul evenimentului, după ce a consumat doar alimente și băuturi non-alcoolice.

Aşa-numitul „drog al violului”, care provoacă în general greaţă şi ameţeli, se referă la diferite substanţe psihotrope turnate de obicei în paharul persoanelor pentru ca apoi să se abuzeze de ele prin violenţă, furturi sau agresiuni sexuale.

author avatar
Andreea Vlad
1.478 afisari

12 COMENTARII

    • Exemplu drmosiilor după modelul englezesc, ar trebuii sa fie urmat în lanț de toate guvernele slugărnicie intereselor globaliste satanice, apoi nuremberg 2

  1. unde e lgbt legalizat asa se intampla. nu mai e mult sa se obijnuiasca si romanul cu practicile ,,specifice” noului curent! 😀

  2. „Aşa-numitul „drog al violului”, care provoacă în general greaţă şi ameţeli, ”
    -ba din contra
    taie greatza si promoveaza instinctu
    la orice ameţită.

  3. SI MAIMUTANNIS CU LEPRA GALBENA PNL SI CIUMA ROSIE PSD NE DAU CA EXEMPLU ACTUALA DEGENERATA GERMANIA….VIITORUL M…UE ESTE ASIGURAT CU DEGENERATII DE GERMANI IN CARE SE INCLUDE SI WERNER DEGENERATUL..

  4. NISTE DEZAXATI CONDUC LUMEA….FACETI LE VANT DE PE ….PLANETA, SA SE AERISEASCA IN SPATIU !

  5. Sa zica mersi ca a beneficiat de sex ca pe vacile alea nici dracu nu se mai urca.S-a ajuns ca si-o trag cu calul ca maria tereza sunt largi ca o galeata si urate .Drogul violului e salvarea Europei de tip Ursula-Vonder-LingeSulla.Canibalismul e si asta omniprezent se consuma bebelusi drogati si violati de vii in loc de Viagra sau alte chestii.Asteptam SODOMA&GOMORRA,aleluia si amin

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger