AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump, furios de Ziua Independenței! A declarat război Black Lives Matter....

Donald Trump, furios de Ziua Independenței! A declarat război Black Lives Matter. Pe cine a mai atacat președintele Americii

Pe fondul unor puternice frământări interne generate de manifestațiile împotriva rasismului și a valului de îmbolnăviri cu noul coronavirus, președintele american Donald Trump  a sărbătorit Ziua Independenței .

În acest an, din cauza pandemiei au lipsit, însă, festivitățile tradiționale în care americanii serbau cu parade, fanfare, grătare şi artificii impresionante.

Discurs de campanie electorală

La ceremonia organizată la Casa Albă, Donald Trump a avut un discurs care s-a apropiat mai mult de o campanie electorală, zice presa mainstream, mai degrabă decât unul specific zilei de 4 iulie.

„Suntem pe cale să învingem stânga radicală, marxiştii, anarhiştii, agitatorii şi jefuitorii”, a tunat Trump.

Preşedintele american Donald Trump a criticat, de asemenea, „mulţimile furioase” care au încercat să dărâme statui ale liderilor confederaţi şi ale altor personalităţi istorice, acuzându-i că încearcă să şteargă istoria SUA.

„Să vă fie clar, această revoluţie culturală a stângii are ca scop înlăturarea revoluţiei americane. Copiii noştri sunt învăţaţi în şcoală să-şi urască propria ţară”, a declarat preşedintele republican.

Donald Trump nu uită presa mainstream

„Împreună vom lupta pentru visul american şi îl vom apăra pentru a proteja şi a păstra modul de viaţă american care a început în 1492 când Columb a descoperit America. Nu vom permite niciodată unei mulţimi supărate să ne dărâme statuile, să ne şteargă istorie, să ne îndoctrineze copiii sau să calce în picioare libertăţile noastre” a declarat liderul de la Casa Albă.

Donald Trump a profitat de această ocazie și a atacat violent mass-media care „îşi acuză pe nedrept adversarii că sunt rasişti”.

„Cu cât minţiţi mai mult, cu cât calomniaţi (…) cu atât vom lucra pentru a spune adevărul şi vom câştiga”, a declarat Donald Trump.

China, marele dușman al SUA

Desigur, în discursul său neadecvat, totuși, pentru o asemenea ceremonie, președintele American nu a uitat să acuze autoritățile din China despre care spune că „ar trebui să fie trase la răspundere”.

Menționăm că din cauza pandemiei de coronavirus, au fost anulate în mai multe state americane festivitățile cu care oamenii erau obișnuiți.
Autoritățile din Florida anunţase un nou bilanţ record de contaminări, de 11.458 de cazuri în ultimele 24 de ore.
De asemenea, concertele şi artificiile au fost anulate în Atlanta şi Nashville. În oraşul texan Houston, focarul epidemiei din marele stat din sudul SUA, 4 iulie a fost sărbătorit online.

Discursul prezidenţial virulent a fost urmat de o paradă aeriană a unor avioane din al doilea război mondial şi de un spectacol al escadrilei Blue Angels, potrivit washingtonpost.com

author avatar
Eli Dan Davidescu
310 afisari

3 COMENTARII

  1. dar pe albi cine-i apara ??..foarte bine face trump ..am ajuns sa stam in case de frica cioroilor…si al galbejitilor..!!!..daca cioroii si-au tras logo.”” black lives matter””…venim si noi albii cu unul””..white lives also matter””!!!..WHITE LIVES ALSO MATTER….!!!…go to victory Trump !!!…

  2. Eli Dan Davidescu, cu cat esti plătit de Ong uri sa aberezi citând un cotidian ce deja este catalogat de mult timp Anti trump si pro guvernul mondial, vaccinare obligatorie, diminuarea forțată a populației globului, pe motiv ca suntem prea multi si alte aberatii naziste si tiranice

  3. Pai daca nu era domnul Columb nu mai ajungeau ei in America. Mureau in Africa strabunii lor, deci nu se mai nasteau . Asa ca trebuie sa-i ridice statuie lui Columb, BLM.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger