AcasăȘTIRI EXTERNEIncident incredibil. Două avioane s-au ciocnit în aer! Resturi de corpuri umane,...

Incident incredibil. Două avioane s-au ciocnit în aer! Resturi de corpuri umane, împrăștiate pe sute de metri. ATENȚIE, imagini șocante! – VIDEO

Momente dramatice: două avioane de mici dimensiuni au intrat în coliziune, în apropierea aeroportului din Soldotna, statul american Alaska.

În urma accidentului ce a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 8.30 – ora locală, șase persoane au fost declarate decedate la fața locului, cea de-a șaptea murind în drum spre spital, conform nypost.com.

Printre victime se numără și un deputat în vârstă de 67 de ani – Gary Knopp. Conform sursei citate, politicianul se afla la manșa unuia dintre aparatele de zbor în care nu mai erau și alți pasageri.

De altfel, toate persoanele de la bordul celor două aparate de zbor implicate în accidentul cu urmări tragice au fost identificate. Astfel s-a aflat că în celălalt avion ușor, pilotat de un bărbat în vârstă de 57 de ani, urcaseră patru tineri, cu vârste între 23 și 26 de ani, toți din Carolina de Sud.

Din imaginile surprinse la locul accidentului se pot vedea resturi ale unuia dintre aparatele de zbor, căzut într-o zonă cu arbori.

Condițiile în care s-a produs coliziunea din aer urmează să fie lămurite în cadrul unei anchete demarate deja, fiind așteptat ca specialiștii în aviație să se pronunțe în acest sens.

Un bebeluș a murit, zilele trecute, într-un alt accident aviatic

Alte trei persoane au sfârșit în condiții cumplite, după ce un avion a căzut în curtea unei case din Utah. Este vorba despre o fetiță de doar 9 luni și de doi adulți – o femeie și un bărbat. Conform nytimes.com, alte patru persoane au fost rănite. Accidentul a avut loc săptămâna trecută, sâmbătă mai exact.

Din păcate, mulți își amintesc de faptul că o altă familie a fost greu încercată de un accident aviatic. Este vorba despre cea a cunoscutului baschetbalist american Kobe Bryant, care a murit, împreună cu fiica sa, Gianna, și alți șapte oameni, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbușit. Accidentul tragic a avut loc în ianuarie, în California.

sursa foto: captură video youtube

290 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger