AcasăȘTIRI EXTERNESânge la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Doi polițiști, înjunghiați în plin...

Sânge la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Doi polițiști, înjunghiați în plin centrul Londrei – VIDEO

În timp ce ochii lumii sunt ațintiți asupra Londrei, cu trei zile înainte de funeraliile reginei Elisabeta a II-a, doi polițiști au fost înjunghiați vineri dimineață, în jurul orei 6.00, în centrul capitalei britanice. Aceștia au fost duși la spital. Un bărbat a fost arestat.

Incidentul nu este tratat ca unul terorist

„Doi ofițeri au fost înjunghiați și sunt în prezent îngrijiți la spital”, iar un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de agresiune asupra unui paramedic în Leicester Square, a anunțat Poliția Metropolitană într-un comunicat, fără a da detalii despre starea ofițerilor înjunghiați.

Unul dintre polițiști ar fi fost grav rănit, potrivit presei britanice. Polițiștii, în uniformă, ar fi folosit pistolul cu electroșocuri pentru a-l opri pe atacator, scrie Le Parisien.

„Investigațiile privind circumstanțele în care s-a produs incidentul sunt în curs de desfășurare. Incidentul nu este tratat ca fiind legat de terorism”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a calificat atacul drept „cu totul îngrozitor”. „Acești ofițeri curajoși și-au făcut datoria și au ajutat publicul în acest moment important pentru țara noastră”, a spus el. „Gândurile și rugăciunile mele sunt alături de ei, de cei dragi și de colegii de poliție în urma acestui atac rușinos.”

 

author avatar
Tudor Borcea
576 afisari

18 COMENTARII

  1. Își merită soarta. Să mai cheme 2-3 milioane de pachiși. Și niște devianți ca nik și halex….

        • imbecil sinistru, au murit oameni si tu spui:”Își merită soarta” ?????
          du-te bah la psihiatru, cum ti-am spus de zeci de ori !!!!!!!

          • (Polo)nikule, tu clar suferi de filoxera cerebralis in forma continua si agravata! Aia isi merita soarta pt ca s-au umplut de scursuri extra UK, conform planului Kalergy, de care, desigur habar nu ai. Sa imi dai un bot in koae cum ii da mielu’ la oae!

          • sa ti dea ma ta cite boturi vrei , jig0die.
            deci tu esti „pa anglea” si arunci kakat in englezi….asa fac toti ti gsanii/

          • Da, șobolane, cum îți vei merita și tu AVC-ul, „decesul subit” sau S.M.S.-ul.
            Cum îți așterni, așa vei dormi, hoit tăpălăbar parazit și decerebrat. Pentru lighioane ca tine nu există păreri de rău, anormalule. Du-te la control la mansardă, deviantule!

          • nik o sa-ti f u t un baston intre ochi de o sa cazi ca vitelul in c u r!

  2. „S.M.S.’ ??
    bah tu stii pe ce lume esti?
    mai bine terminai scoala, muhaia, in loc sa ciordesti si cersesti la podul londrei !

  3. Va salut ! Domnilor, suntem alaturi chiar daca avem pareri diferite….. Sa incercam sa ne intelegem…… Noi suntem aici in cei 237 500 de km patrati, restul sunt departe….. Chiar daca simpatizam rusii, ucrainenii, britanicii, americanii, ungurii, germanii, francezii, etc., etc, , ramanem tot romani si chiar daca ne numim Barbu, Nik, Maier, etc. vom gasi o modalitate de a ne intelege si a actiona pentru a ne apara tara, daca va fi nevoie…… Asta conteaza, tara noastra scumpa….. Sa aveti o seara perfecta !

    • Faraoane, tu crezi că un tăpălăbar progresist ca nik știe ce-i aia o armă? El este un neterminat, un parțial eclozat după cum are și pseudonimul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger