AcasăȘTIRI EXTERNEȘamanul Qanon s-a supărat pe Donald Trump: „M-a păcălit!”

Șamanul Qanon s-a supărat pe Donald Trump: „M-a păcălit!”

Șamanul Qanon s-a supărat pe Donald Trump: „M-a păcălit!”

„Șamanul QAnon”, unul dintre participanții la asaltul de la Capitoliu, din 6 ianuarie, se simte trădat de fostul președinte Donald Trump.

Jake Angeli este dezamăgit atât de faptul că fostul lider de la Casa Albă nu l-a grațiat, cât și pentru că, prin mesajele sale, Trump l-ar fi instigat să acționeze într-un mod pe care acum îl regretă, a transmis avocatul său.

„Regretă nu doar că a fost înşelat de preşedinte, ci că i-a permis să-l pună în situaţia să ia decizii pe care nu ar fi trebuit să le ia”, a declarat la un post TV apărătorul celui devenit cunoscut drept „bizonul” sau „șamanul” Qanon, potrivit The Independent.

„Cât despre clientul meu, tipul cu coarne și blană, cu meditația și cu mâncarea organică… Nu putem pur și simplu să fluturăm o baghetă magică și să-i catalogăm pe toți oamenii aceia de pe 6 ianuarie în același fel”, a mai spus avocatul.

Cea mai gravă acuzație adusă este cea de obstrucționare, cu rea intenție, a unei proceduri oficiale, pentru care poate primi chiar și 20 de ani de închisoare.

Avocatul lui Angeli îl consideră pe Trump principalul vinovat pentru Asaltul de la Capitoliu și urmările tragice. „Să ne aducem aminte de toate lunile de minciuni repetate, de falsități, de hiperbole și de insinuări ale președintelui, toate menite să inflameze, să înfurie și să motiveze. Președintele nostru i-a invitat pe acești oameni, ca președinte, să meargă la Capitoliu, alături de el”.

Mulți dintre protestatarii arestați după atacul din data de 6 ianuarie i-au cerut grațierea lui Donald Trump. Fostul lider american a preferat să-și grațieze rudele și apropiații acuzați de corupție.

author avatar
Andreea Vlad
350 afisari

4 COMENTARII

  1. comunistii minte intotdeauna
    la cat ia bagat rusii in cap lu trump el numa ca nu gavareste paruskie da o gandeste

  2. Mda…la un post TV. Marș, mă, boule! Nu v-a instigat nici un Trump, derbedeii Antifa erau acolo cu o oră înainte să ajungă oamenii pașnici iar mizeria ați plănuit-o cu câteva luni înainte. Maaaarș! Și ziaricilor care răspândesc jegurile astea, maaaarș, jigodiilor!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger