AcasăȘTIRI EXTERNE„Şamanul QAnon” care a atacat Capitoliul a intrat în greva foamei. Incredibil...

„Şamanul QAnon” care a atacat Capitoliul a intrat în greva foamei. Incredibil ce cere Jake Angeli

Jake Angeli„Şamanul QAnon” care atacat Capitoliul a intrat în greva foamei. Incredibil ce cere Jake Angeli

„Șamanul QAnon”, devenit imaginea asaltului de la Capitoliu, este în continuare în centrul atenției, peste Ocean.

Jacob Anthony Chansley, alias Jake Angeli, nu a mai mâncat de sâmbătă, de când a fost arestat de FBI, susține avocatul său. Mama bărbatului spune că acesta trebuie să consume mâncare organică, altfel se îmbolnăvește. Femeia le-a spus reporterilor că fiul ei are nevoie de o dietă organică.

„Se îmbolnăvește foarte tare dacă nu mănâncă mâncare organică. Trebuie să mănânce”, a declarat mama individului care a luat cu asalt Capitoliul în bustul gol cu un coif cu coarne de bizon în cap.

A fost arestat după violențele de la Capitoliu

Protestatarul bizar a fost arestat sâmbătă şi acuzat de intruziune ilegală şi comportament violent în sediul Congresului SUA.

Cazul lui este instrumentat de biroul FBI din Washington și de Poliția Capitoliului. Trei capete de acuzare au fost formulate pe numele lui Jake Angeli: pătrundere prin efracție, cu bună știință, într-o clădire cu acces restricționat; manifestare violentă; comportament neadecvat în sediul Capitoliului.

Angeli este numit „șamanul QAnon” pentru că este un suporter vechi al QAnon – o conspirație bizară care susține că Donald Trump duce o luptă secretă împotriva unei rețele de pedofili sataniști.

Inidividul se prezintă drept „soldat numeric al QAnon”. Se mai autointitulează „Lupul din Yellowstone”.

author avatar
Andreea Vlad