AcasăȘTIRI EXTERNES-a trezit şi Portugalia: planul prin care vor să-l distrugă şi ei...

S-a trezit şi Portugalia: planul prin care vor să-l distrugă şi ei pe Roman Abramovici

abramovici-putinS-a trezit şi Portugalia: planul prin care vor să-l distrugă şi ei pe Roman Abramovici

Autorităţile de la Lisabona au suspiciuni asupra demersului prin care Roman Abramovici a obţinut cetăţenia portugheză şi au trecut la treabă.

Poliţia judiciară portugheză l-a arestat pe rabinul comunităţii israeliene din Porto, Daniel Litvak, entitate care a certificat descendenţa sefardă a oligarhului rus Roman Abramovici pentru ca acesta să obţină naţionalitatea portugheză.

A pretins că e descendent al evreilor sefarzi

Abramovici a reuşit să obţină cetăţenia portugheză în aprilie anul trecut graţie legii naţionalităţii portugheze care îi recunoaşte pe descendenţii evreilor sefarzi care au trăit în peninsula iberică până la expulzarea lor, la sfârşitul secolului al XV-lea.

La aflarea acestei ştiri, activiştii şi comentatorii au criticat acordarea cetăţeniei portugheze oligarhului rus, iar oponentul Aleksei Navalnîi a acuzat chiar Portugalia că a primit mită pentru a-l naturaliza pe Abramovici.

Are 4 naţionalităţi

Roman Abramovici, în vârstă de 55 de ani, este unul dintre apropiaţii lui Vladimir Putin, iar sancţiunile asupra oligarhului de la Chelsea au căzut în „rafale” după ce Rusia a invadat Ucraina.

Trebuie precizat că, acum, omul de afaceri rus are 4 naţionalităţi: rusă, israeliană, lituaniană şi portugheză.

author avatar
Andrei Ștefan
427 afisari

2 COMENTARII

  1. Roman Abramovici este foarte vinovat pentru faptul că s-a născut rus și a rămas tot rus. Nici măcar mama sa care l-a adus pe lume nu e vinovată. El este vinovat pentru că s-a născut. Vina este evidentă și ca atare trebuie distrus de câtre posesorii minților occidentale-soroșiste bolnave.

  2. ARTICOLUL 31 (1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informaţie de interes public nu poate fi îngrădit. ARTICOLUL 29 (1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale. ARTICOLUL 30 (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (2) Cenzura de orice fel este interzisă. (4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată. Deci, răspunsul îl avem sub nasurile noastre – nu rămâne nicicum cu Constituția. Pentru că a decedat, așa cum a decedat și statul de drept în România.

    P.S. Dacă ne-a plăcut să dormim în democrație, ne-am trezit în dictatură.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger