AcasăȘTIRI EXTERNES-a răzgândit?! Elon Musk a blocat cumpărarea Twitter

S-a răzgândit?! Elon Musk a blocat cumpărarea Twitter

elon muskS-a răzgândit?! Elon Musk a blocat cumpărarea Twitter

Elon Musk a anunțat vineri, 13 mai, că a suspendat cumpărarea Twitter, întrucât sunt prea multe conturi false pe platformă. Acest lucru va da „bătăi de cap” celor care ar trebui să supravegheze dreptul la libera exprimare, transmite CNN.

Elon Musk a spus că așteaptă informații care să susțină „calculul inițial că spam-ul și conturile false reprezintă într-adevăr mai puțin de 5% dintre utilizatori”.

Acțiunile Twitter, în scădere

Imediat după acest anunț, valoarea acţiunii Twitter a scăzut cu 25%.

CEO Tesla și Space X semnase deja un acord de 44 de miliarde de dolari pentru a cumpăra platforma de socializare Twitter.

De când și-a anunțat intenția de a cumpăra această platformă, politicienii din întreaga lume s-au întrebat cât de liberi vor fi în a-și expune ideile, opiniile.

Elon Musk a declarat că lupta împotriva conturilor false va fi principalul său obiectiv, iar oamenii nu ar trebui să fie îngrijorați că vor fi cenzurați. Mai mult decât atât, el a dat de înțeles că interdicția lui Trump pe această rețea de socializare va fi anulată.

Elon Musk, penalizat cu 1 mld. $

În conformitate cu termenii acordului, dacă Twitter sau Elon Musk se retrag din tranzacție, fiecare trebuie să plătească celeilalte părți o taxă de reziliere de 1 miliard de dolari.

Twitter are de multă vreme o problemă cu conturile automate, false, sau cele care sunt folosite pentru a posta fără încetare conținut.

author avatar
Andreea Vlad
340 afisari

4 COMENTARII

  1. După ce a anunțat că e posibil să moară în condiții suspecte, era clar că va renunța să cumpere Twiter șli să-l mai facă și plin de sinceritate. Așa sunt miliardarii ăștia de carton și așa înțelegenm cine conduce lumea de fapt.

  2. Cine l a pus sa spuna ca utilizatorii vor avea libertatea exprimarii opiniilor?
    In media a aparut informatia ca a fost dat in judecata de actionarii Twitter.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger