AcasăȘTIRI EXTERNES-a deschis primul magazin „pop-up” cu produse destinate pandemiei

S-a deschis primul magazin „pop-up” cu produse destinate pandemiei

Un magazin care vinde tot ce ai nevoie pentru a supraviețui pandemiei de coronavirus a fost deschis într-un mall din Statele Unite. Se numește sugestiv COVID-19 essentials.

Magazinul este unul de tip pop-up, adică temporar, și va rămâne în mall-ul din Miami pentru cât timp va fi nevoie de produsele sale.

Unitatea vinde termometre cu infraroșu, mănuși, sterilizatoare pentru telefoane, soluții pentru dezinfecția mâinilor și măști care pot fi spălate la mașină.

Un spray dezinfectant cu aromă de grapefruit costă 9 dolari, iar un gel obișnuit pentru dezinfectat mâinile de 60 de militrii costă cam 6 dolari, notează miamiherald.com.

Magazinul deschis recent oferă și serviciu de personalizare al măștilor, scrie wsvn.com.

„Cerere există. Toată lumea caută măști și produse de dezinfecție și orice are legătură cu COVID-19”, a declarat Nadav Benimetzky, reprezentantul magazinului COVID-19 Essentials.

Cei de la Miami Herald notează că magazinul nu vinde și „bunul simț”, crucial în combaterea răspândirii virusului, după ce au văzut numeroși oameni care poartă măștile sub nas, iar majoritatea dintre ei sunt angajații mall-ului.

author avatar
Andreea Vlad
160 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri