AcasăȘTIRI EXTERNES-a aflat cine a doborât avionul în care era Prigojin (VIDEO)

S-a aflat cine a doborât avionul în care era Prigojin (VIDEO)

Un avion care îi aparține fondatorului grupului Wagner, Evgheni Prigojin, s-a prăbușit în regiunea rusă Tver. „Bucătarul lui Putin” era pe lista pasagerilor, potrivit agenției de presă ruse Tass, care citează o declarație a agenției federale de transport a Rusiei.

Un al doilea avion al Wagner s-a întors la Moscova.

Între timp, serviciile de urgență din Rusia au recuperat rămășițele tuturor celor 10 oameni aflați la bordul avionului.

Rosaviația a confirmat că Prigojin era la bord

Rosaviația, autoritatea aeriană civilă a Rusiei, a confirmat că Prigojin se afla la bordul avionului prăbușit, anunță agenția rusă de presă RIA Novosti. Și adjunctul său, Dmitri Utkin, era în avion.

Sunt semne tot mai evidente că aeronava privată pe lista pasagerilor căreia se aflau și șefii Wagner, Evgheni Prigojin și Dmitri Utkin, a fost doborâtă de apărarea antiaeriană a Moscovei.

 

Se pare că zona aeriană din zona capitalei oricum era sever restricționată din cauza atacurilor tot mai îndrăznețe ale ucrainienilor cu drone asupra diverselor obiective.

Agenţia Federală de Transport Aerian a lansat o investigaţie cu privire la prăbuşirea aeronavei Embraer, care a avut loc miercuri în regiunea Tver, printre pasageri numărându-se Evgheni Prigojin, a anunţat Agenţia Federală de Transport Aerian într-un comunicat, comform Tass.

Apropiaţii lui Prigojin au zis că e mort

Un canal de Telegram despre care se crede că este legat de Prigojin a spus că liderul Wagner este mort, potrivit BBC, care nu a putut verifica informația. Potrivit Grey Zone, Prigojin a fost „ucis ca urmare a acțiunilor trădătorilor Rusiei”.

Potrivit informațiilor preliminare, avionul, la bordul căruia se aflau fondatorul PMC „Wagner” Evgheni Prigojin și mâna sa dreaptă Dmitri Utkin, a fost aruncat în aer. Aceste date au confirmat pentru Tsargrad de o sursă a Comisiei din Rosaviatsia.

author avatar
Andrei Ștefan
3.153 afisari

41 COMENTARII

  1. cam tarziu. Daca Putin era destept trebuia sa i faca asta mai de mult… Incontrolabil si neloial Prigojin asta… asta era mercenar sau star la Hollywood???

    • Esti un comunist prost ca si putin. Ce mesaj trimiti tu trupelor tale cand iti executi cei mai buni soldati doar pentru ca ti-au reposat pe buna dreptate ca nu le-ai dat munitie? Putin o sa moara de pneumonie comunista pana la sfarsitul anului – el transpirat glontul rece…

  2. S-a aflat…Bestia Putin a mai ucis un (in)amic. Nici el nu mai știe numărul celor pe care, de-a lungul carierei sale de Tiran, i-a căsăpit. Următorul? Poate chiar el, Fiara apocaliptică.

  3. Scenariu de film pentru a-l scoate din viața politică. Și dacă peste câtva timp îl filmează cineva prin Africa acolo unde are domeniile sale, în care se retrage, lăsând la înaintare pe altcineva. Se va dizolva Wagner? Vom vedea. Metoda dispariției unor personaje de astfel de factură a fost aplicată de naziștii germani. Majoritatea căpeteniilor au dispărut prin America de Sud și nici de Hitler nu suntem siguri dacă era el mortul sau sosia lui.

  4. Putin a murit asta Prigojin a murit acum 2 luni in drum spre Moscova restu e butaforie sa nu se faca revolutie in Rusia.
    Bravo Romania!
    Bravo Franta!

  5. Incearca cu rugaciune si droguri medicinale o sa mai calmeze suferinta.
    Dormi cat mai mult mai ales ziua reface capu

  6. Era mort deja, dupa tentativa de puci, pina si el stia asta, atita doar ca astepta executia!

  7. Kadirov!
    Sa aprinzi si tu o floare si sa depui o lumanare ca a luptat de 10x mai bine ca tine!

  8. „Potrivit informațiilor preliminare, avionul, la bordul căruia se aflau fondatorul PMC „Wagner” Evgheni Prigojin și mâna sa dreaptă Dmitri Utkin, a fost aruncat în aer.”
    Unde puula mea a fost aruncat in aer avionul???????? A fost aruncat pe pamant, nu in aer.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger