AcasăȘTIRI EXTERNES-a aflat cine a comis atentatul de la Sankt Petersburg. „Noi am...

S-a aflat cine a comis atentatul de la Sankt Petersburg. „Noi am fost!” – FOTO&VIDEO

Vladlen TătarskiS-a aflat cine a comis atentatul de la Sankt Petersburg. „Noi am fost!” - FOTO&VIDEO

„Armata Națională Republicană” a revendicat explozia din Sankt Petersburg, în care a fost ucis cunoscutul blogger militar rus Vladlen Tatarski.

Aceeași mișcare a revendicat asasinarea Dariei Dughina, fiica „ideologului lui Putin”, Aleksandr Dughin.

„Armata Națională Republicană” a revendicat explozia de la cafeneaua din Sankt Petersburg

Comunicatul „coloanei din Petersburg a ANR” a fost publicat de canalul Telegram „Rospartizan”, acesta fiind distribuit și de fostul deputat al Dumei de Stat, Ilia Ponomarev, care trăiește în Ucraina.

„Am organizat și desfășurat o acțiune pe 2 aprilie 2023 împotriva unui grup de activiști Z și personal împotriva cunoscutului belicos și propagandist de război, criminal de război Maxim Fomin, cunoscut sub numele de Vladlen Tatarski. Această acțiune a fost pregătită și desfășurată de noi în mod autonom, nu avem nicio legătură și nu am primit asistență din partea niciunei structuri străine, cu atât mai puțin din partea serviciilor speciale”, a precizat organizația.

Aceștia au subliniat că acțiunea nu a fost îndreptată împotriva civililor, iar „toate victimele se numără printre susținătorii activi ai războiului”. De asemenea, reprezentanții organizației au făcut apel la activiștii ruși pentru drepturile omului să o ajute pe Daria Trepova, arestată în acest caz, și pe „alți oameni nevinovați”.

Daria Trepova, acuzată de terorism

Procurorii ruşi au pus-o oficial sub acuzare, marţi, pe Daria Trepova pentru infracţiuni de terorism în legătură cu uciderea bloggerului militar Vladlen Tatarski la Sankt Petersburg.

Potrivit actului de acuzare, Trepova a primit instrucţiuni de la persoane care acţionează în numele Ucrainei.

Daria Trepova a fost transferată de la Sankt Petersburg la Moscova, unde procurorii urmau să solicite unui tribunal districtual plasarea acuzatei în arest preventiv.

author avatar
Andreea Vlad
1.090 afisari

11 COMENTARII

  1. v-am spus ieri ca numele real e MAXIM FOMIN…..//nu inteleg care e treaba cu rusoaica aia de ce are si aia doua nume

  2. Sunt servicii secrete, la fel cum a fost si explozia de la podul Kerci.
    Aceiasi strategie, explozibil ascuns ingenios.

  3. Criminalii sa fie ucisi in pietele publice di Rusia !
    TOTI !
    Iar stapinii lor din Occident, care precis sint americani si/sau englezi, sa primeasca in dar cite o ogiva nucleara mirvizata !!!

      • Ala rusofil, tu pedofil (sau gerontofil), dar sigur nu esti creierofil, mai curand minteofob. Ar fi tare o inmormantare in care sa joci rolul principal, mirosi-r-ai florile de la radacina, gaozare!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger