AcasăȘTIRI EXTERNES-a aflat ce documente a ridicat FBI de la reşedinţa lui Trump....

S-a aflat ce documente a ridicat FBI de la reşedinţa lui Trump. Acuzaţia GRAVĂ adusă fostului preşedinte american

S-a aflat ce documente a ridicat FBI de la reşedinţa lui Trump. Acuzaţia GRAVĂ adusă fostului preşedinte american

FBI a luat 11 seturi de documente clasificate de la reședința Mar-a-Lago a lui Donald Trump din Florida la începutul acestei săptămâni.

Una dintre listele de documente este marcată „TS/SCI” – sau top secret / informații sensibile compartimentate – un nivel rezervat informațiilor care ar putea cauza daune „excepțional de grave” pentru securitatea SUA.

Au recuperat informații despre „președintele Franței”

Printre obiectele ridicate se numără peste 20 de cutii, dosare cu fotografii și o scrisoare de clemență scrisă în numele strategului politic Roger Stone, un aliat de lungă durată al lui Trump, relatează BBC.

De asemenea, au fost recuperate informații despre „președintele Franței”, deși nu este clar la ce se referă. Pe lângă documentele strict secrete, lista include trei seturi de „documente secrete și trei seturi de documente „confidențiale”.

Ce acuze i se aduc lui Donald Trump?

Fostul lider de la Casa Albă este investigat pentru potențială încălcare a Legii Spionajului și, de asemenea, pentru obstrucționarea justiției și distrugere de documente guvernamentale, potrivit mandatului de percheziție la reședința sa din Mar-a-Lago, care a fost făcut public vineri seară.

Donald Trump neagă orice abatere, spunând că documentele erau neclasificate și în siguranță.

1. Toate erau declasificate. 2. (FBI – n.r.) Nu trebuia să «confiște» nimic. Putea să le obțină oricând, fără jocuri politice și descinderi la Mar-a-Lago. (Documentele – n.r.) Se aflau într-un loc sigur, cu o încuietoare în plus, pusă la cererea lor”, potrivit presei apropiate lui Trump.

author avatar
Andrei Ștefan
409 afisari

12 COMENTARII

  1. Prostii. La demonocrați le țâțâie curul că-i rup republicanii la alegeri în noiembrie și vor să-l blocheze pe Trump cu tot felul de făcături. Se chinuie de 6 ani cu de astea. Huoo!!

  2. este cusuta cu funie alba . Trump le-a citit la Casa Alba nu era nici un secret pentru el .

  3. Aiureli, pun în aplicare ceea ce au experimentat în România. Cum să scoți din cursă un contracandidat cu șanse reale în a câștiga un mandat de președinte. Dacă ar fi să mergem după scenariu, serviciile secrete române au verificat ce a transportat Băsescu la Snagov sau Scroviște (sau în altă parte?) la încheierea mandatului, când, sub paza SPP, dube cărau la greu nu știm ce?

    • Diferenta e extrem de mare-PetrovBasescu a fost un impostorDIE-GRU care a ocupat ILEGAL functii in politica sustinut OCULT de mafiaDIE-GRU din servicii si justitie
      Legea spune foarte clar ca CNSAS trebuie sa elimine pe cei care au facut POLITIE POLITICA (adica slugoii lui Soros)

  4. Trump a fost, este și rămâne un impostor notoriu. Cu pretenții de a i se așterne lumea la picioare. Fără nicio disciplina interioară, fără niciun fel de empatie, cu pretenții absurde, ca întreg universul să se învârtă în jurul lui. Minte de îngheață apele, respectul față de lege îi este străin. Un golan obraznic și atât. Sper să fie definitiv îngropat.

  5. SAMUEL PISAR tatal lui AnthonyBlinken a fost avocatul si consilierul lui RobertMaxwell si Epstein cei doi pedofili „sinucisi” misterios

    • Odata cu cei doi pedofili a fost „sinucis” si senatorul JohnTower complicele lor la afacerea „PROMIS SOFTWARE”…. Bineinteles ca SAMUEL PISAR si fiul TonyBlinken nu trebuie deranjati de justitie…sunt din ” lumea buna”a lui Soros

  6. Orice om de buna credinta cu creierii intregi,nu poate tagadui ca Dezaxatul a dezbinat America,i-a invrajbit si asmutit pe unii impotriva altora.Dezbina-i si domina-i.El a incurajat haitele de extremisti care impreuna cu KKK marsaluiesc urland cat ii tin bojogii ” suprematia albilor ,afara cu evreii,cu negrii si cu imigrantii.” De tot rasul este faptul ca tatal ezmeticului a fost un mocofan grosolan,un taranoi irlandez care si-a educat progenitura sa devina ce se vede.Trump,este la prima genratie de fiu de imigrant,acum daca si-au vazut sacii in caruta,nu vrea sa mai auda de imigranti.A facut avere inseland zeci de mii de americani luandu-le avansuri zeci de mii de Doalri cu promisiunea ca le va construi locinte sociale ieftine.Apoi i-a lasat cu ochii in soare,cui nu-i convine sa-l dea in judecata.Un mincinos,un excroc de prima speta,e pe placul celor de acelas caracter cu el.Zmucitul,seamana f. bine cu facsistul Musolini atat la conceptiile naziste,cat si la felul cum gesticuleaza.Cine a zut documentarele cu Musolini,remarca rapid ca cei doi s-ar putea sa ” fie frati gemeni „.

    • În ansamblu corect, mai puțin referirea la descendența irlandeză: Bunicii lui Trump se numesc Frederic Trump și Elisabeth Chris Trump. Numele originar este Drumpf, schimbat pe la 1648 în Trump. Nu sunt irlandezi ci germani, din Bavaria (Kallstadt); erau viticultori. Bunicul lui Trump, fiind dezertor din armata bavareza, la o încercare de a reveni în Germania a fost pur și simplu deportat. Și-a inventat o descendență imaginară suedeză – o mare minciună. Mama lui Trump, Mary Ann MacLeod e scoțiană.

    • Mai du-te-n plm sugiuk! scrii sub toate nickurile nu mai stii cum s-o sugi despre TRUMP! Ba secatura de ce va e frica n-o sa scapati!! O sa va dea Trump cu preputzu-n ceru gurii de de o sa va-nnecatzi de atata supt!

  7. Bai boule ma faci sa rad.Deci dupa cum se vede,tu-i sugi madularul Dementului,dar dai vina pe noi si ne mai si ameninti.adica ce-o sa faca noua Trump dupa ce va ajunge la puscarie ? Astia sunt ” suporterii ” dezaxatului,cum e turcul si pistolul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger