AcasăȘTIRI EXTERNERușii s-au răzbunat pentru 9 mai. Putin, „live” pe toate canalele tv...

Rușii s-au răzbunat pentru 9 mai. Putin, „live” pe toate canalele tv din Ucraina, în timpul meciului cu Țara Galilor! VIDEO

Rușii s-au răzbunat pentru 9 mai. Putin, „live” pe toate canalele TV din Ucraina, în timpul meciului cu Țara Galilor! VIDEO (sursa foto: captură youtube)

Microbiștii ucraineni s-au trezit că, în loc să vadă meciul dintre Ucraina și Țara Galilor – o înfruntare decisivă pentru calificarea la Cupa Mondială -, privesc imagini cu liderul de la Moscova, Vladimir Putin. Șocant? Nicidecum, doar o răzbunare a Rusiei pentru „umilința” din 9 mai, când parada de Ziua Victoriei a fost „hăckuită” de IT-iști pro-ucraineni.

Astfel, serviciul de televiziune prin Internet OLL.TV a fost spart de hackeri ruși în timpul transmisiunii meciului Ucraina – Țara Galilor, relatează mai multe surse media, printre care și babel.ua.

Imaginile, postate pe Youtube și social media

Ca urmare a acestei situații, în loc să difuzeze partida de fotbal, au rulat canale de propagandă rusești. Iar hackerii au înlocuit siglele canalelor „Football 1” și „Football 2” cu sigla canalului „Russia 1”.

În cazul unora dintre utilizatori, serviciul a încetat cu totul să funcționeze.

Imagini cu „schimbarea” produsă în timpul în care ar fi trebuit să fie difuzat meciul au apărut pe Youtube. Așa se poate vedea că Putin a intrat neinvitat în casele ucrainenilor care urmăreau liniștiți și plini de emoții partida de fotbal a naționalei favorite.

Imaginile cu discursul lui Putin, din 9 mai, întrerupte brusc

De altfel, nu sunt puțini cei care își amintesc, în acest context, că în presa internațională a vuit știrea cu momentul în care discursul lui Vladimir Putin, din 9 mai, de Ziua Victoriei, a fost întrerupt subit și înlocuit cu muzică, la posturile TV de stat. Liderul de la Moscova ținea un discurs ce fusese transmis în direct la televiziunile rusești, dar pe finalul alocuțiunii acestuia, de pe stadion, la un moment dat, subit, nu s-au mai auzit vorbele lui Putin, ci muzică.

Ulterior, de la Kremlin au venit și primele explicații oficiale, fiind invocate probleme de natură tehnică.

Citiți mai multe aici:

Putin, sabotat de hackeri la discursul de pe stadion? Explicaţiile purtătorului de cuvânt al Kremlinului

Vă amintim că reprezentativa Țării Galilor s-a impus în fața Ucrainei, scor 1-0, în finala barajului pentru calificarea la Cupa Mondială din Qatar. Meciul s-a jucat la Cardiff.

author avatar
Andrei Coman
724 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger