AcasăȘTIRI EXTERNERuşii, prinşi în ambuscadă, în zona Herson! Cum au rămas soldaţii lui...

Ruşii, prinşi în ambuscadă, în zona Herson! Cum au rămas soldaţii lui Putin fără mâncare

Ministerul britanic al Apărării a informat că principalele poduri de pe malul vestic al râului Nipru din Herson au fost scoase din uz de atacurile ucrainene şi reprezintă o „vulnerabilitate cheie” pentru armata rusă.

Două poduri rutiere spre Herson au fost scoase din uz în urma atacurilor ucrainenilor.

Ruşii nu se mai pot aproviziona

Rușii nu se mai pot aproviziona în mod regulat și nu mai primesc întăririle militare necesare pentru a rezista în fața ofensivei ucrainenilor.

„Cele două poduri rutiere principale care dau acces la buzunarul teritoriului ocupat de Rusia pe malul vestic al râului Dnipro în regiunea Herson sunt acum probabil scoase din uz…

La 10 august 2022, loviturile de precizie ucrainene au făcut probabil ca traversarea rutieră a râului Dnipro la Nova Kakhovka să devină inutilizabilă pentru vehiculele militare grele”, a anunțat Ministerul Apărării.

Rusia foloseşte un feribot

De la sfârşitul lunii iulie 2022, Rusia utilizează un feribot pe pontoane în proximitatea podului feroviar ca principală rută de reaprovizionare militară.

Reaprovizionarea terestră pentru cele câteva mii de militari ruşi de pe malul vestic depinde aproape sigur de doar două puncte de trecere cu feribotul de pontoane.

author avatar
Andrei Ștefan
816 afisari

7 COMENTARII

  1. Mai exista avioane si elicoptere ,draga Fanele.Dar daca a zis Ministerul britanic al apararii …..Pana acum cu rusii nu a castigat nimeni un razboi terestru.Poate de data asta.

  2. Rusia utilizează un FERIBOT PE PONTOANE în proximitatea podului feroviar ca principală rută de reaprovizionare militară.

    Asa apare … NOAPTEA … mintii … Lumea te vrea …”deshtept” …

  3. Eu din ce spune englezu și UE nu cred absolut nimic , numai propaganda și minciuni globalisto satanist e

  4. Rușii sunt renumiți pentru căsăpirea propriilor trupe. Nu contează, până ajunge cuțitul la os. Și atunci mai trag o revoluție. Situația e similară cu cea din primul război mondial. Nicio diferență între Putin și nefericitul de Romanov. Rezultatul va fi similar.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger