AcasăȘTIRI EXTERNERuşii, planuri în direct, la TV, despre cum vor ataca nuclear SUA:...

Ruşii, planuri în direct, la TV, despre cum vor ataca nuclear SUA: „O rachetă ar distruge complet New York”

rachetaRĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia și-a schimbat strategia: anunță că a utilizat, în premieră, rachete hipersonice Kinjal

Analiştii militari ai ruşilor discută foarte relaxat, la televiziunea de stat Russia 1, despre cum Kremlinul poate lansa un atac nuclear asupra SUA. Reamintim, Rusia a lansat cu succes, în cadrul unui test, racheta balistică intercontinentală „Satan 2”.

O singură rachetă de acest tip ar putea distruge complet orașul New York, sunt concluziile din dezbaterile TV de la Moscova.

Ar lansa racheta de la Polul Nord sau Sud

Jurnaliştii ruşi au întreţinut şi alimentat discuţia despre cum Rusia ar putea trimite o rachetă nucleară peste Ocean. Iată o parte a dialogului din studio:

Americanii nu au și nu au avut niciodată acest tip de rachetă. Ceea ce ne interesează la Polul Sud este faptul că știm imediat unde să trimitem racheta”, a explicat un analist.

Indiferent prin ce zonă o lansăm, Polul Nord sau Polul Sud, avem o singură țintă: teritoriul continental al Statelor Unite”, a comentat râzând un alt invitat.

Dacă 7,5 megatone vor ajunge pe teritoriul așa-zișilor noștri parteneri (râsete în studio – n.r.), iar cuvântul „parteneri” este foarte important, atunci vor fi distruse zone precum New York. Este un oraș frumos, dar ar dispărea complet, după lansarea unei singure rachete”, spune analistul.

Americanii se aşteptau la testul cu racheta

Lansarea test de miercuri nu este o surpriză pentru Occident, racheta fiind în dezvoltare de mulți ani, însă vine într-un moment de tensiune geopolitică extremă din cauza războiului Rusiei în Ucraina.

Racheta cu rază lungă de acțiune este în dezvoltare încă din anii 2000. Aceasta urmează să înlocuiască rachetele mai vechi dezvoltate în anii 1970. Racheta poate transporta până la 16 focoase nucleare, iar rușii susțin că ar putea distruge o suprafață de mărimea Franței.

author avatar
Andrei Ștefan
1.434 afisari

12 COMENTARII

    • Generalul Ciuca e gata sa atace Rusia . Dulapul de la Cotroace Comandant Suprem va distruge rachetele lui Putin . Lucru bine facut va fi un succes . Stati fara grija
      Putin si sleahcta lui sunt niste mincinosi . Nu au nici o racheta . Sunt vrajeli de manelisti trolli romani

  1. Nici o sansa,totul este fabulatie.Cine stie subiectul rade cu gura pana la urechi de asemenea speculatii aberante.Dar exista totusi posibilitatea sa vedem rachete in tarile prietenoase comuniste din America de sud.Adica un fel de criza rachetelor din Cuba 2022

    • Putin sigur fabuleaza , e bolnav si nu e capabil sa lanseze nici o racheta . In schimb Nazistul sase case nu fabuleaza , va tras-o bine la buci si v-a bagat in datorii ca nici in secolul urmator nu iesiti , mai ales ca la televizor se vehiculeaza ca Romania poate intra in colaps si imposibilitate de plata . Atunci nu va mai trebuie nucleara . Muriti ca sobolanii din catacombele uzinei Azostal

  2. Da am privit emisiunea.Foarte interesanta.
    Vulpita si Viorel au prezentat foarte documentat cum vor fii amplasate aceste rachete la Polul Sud in fostele baze abandonate de extraterestri.
    Cum le vor lansa si le vor dirija cu puterea gandului (fara tehnologie 5G ca aia le trimite spre Rusia) si tac – pac vor distruge ei marile orase americane.
    In acest timp americanii vor fii hipnotizati in masa de predicile exagerat de fericitul Teodosie si nu vor realiza apropierea rachetelor.
    La sfarsit au adaugat un element minor si nesemnificativ „Aceasta urmează să înlocuiască rachetele mai vechi dezvoltate în anii 1970″…

    • Andrei Stefan , tu esti o likea idioata , un rahat e mai destept ca tine , tu cred ca esti vreun postac cretin de pe zoaie.com si ai venit sa-ti depui opera aici
      Sigur , maine mergi cu sapa ca se vede din cultura ta si educatia de la Tv romania . Tu mori ca prostul si nu stii de ce

  3. Ar fi o treaba, poate ca dupa aia umanitatea s-ar trezi si si-ar mai schimba conceptiile radical eronate de astazi.

    • După aia nu ar mai exista omenire, pentru că americanii vor riposta, Rusia va distruge și mai mult și tot așa. Dintr-un război nuclear de amploare nu mai scapă nimeni viu. Nu trebuie să se ajungă până acolo. Așa că Rusia nu trebuie înghesuită cu spatele la zid, pentru că nu va găsi altă soluție.

      • Piticule , primele declaratii ale rusnacilor cu Putin in frunte au fost clare , cine nu stie le poate cauta pe internet : Tarile ce vor ajuta Ucraina cu armament sa lupte impotriva Rusiei vor avea de aface cu armata si bombele nucleare rusesti

  4. Daca ar face asta si ar fii o realitate in toata lumea ar fii un carnaval si o mare bucurie

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger