AcasăȘTIRI EXTERNERuşii i-au transmis un mesaj DUR lui Putin, cu cocktailuri Molotov: "NU...

Ruşii i-au transmis un mesaj DUR lui Putin, cu cocktailuri Molotov: „NU vrem în armata ta” (VIDEO)

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Cocktail-ul Molotov, arma poporului împotriva soldaților lui Vladimir Putin (VIDEO)

Ruşii se tem că vor fi luaţi cu forţa în armată, pentru a lupta în Ucraina. Oamenii protestează împotriva unei mobilizări mascate. Autori necunoscuţi au lansat o serie de atacuri cu cocktail Molotov asupra comisariatelor militare din toată ţara.

Presa de la Moscova a raportat acte intenţionate de incendiere asupra comisariatelor militare în trei localităţi din regiunea Moscova – Omsk, Volgograd, regiunea Ryazan şi districtul autonom Hantî-Mansi, între 4 mai şi 18 mai.

Ucraina a dat de gol „revoluţia” roşie

Generalul ucrainean Oleksii Gromov a declarat că au existat cel puţin 12 cazuri de incendiere deliberată împotriva comisariatelor militare în total şi cinci săptămâna trecută.

Poliţiştii ruşi au prins în flagrant doi tineri de 16 ani într-o localitate din regiunea Moscova, ceea ce sugerează că cetăţenii ruşi sunt probabil responsabili pentru atacurile asupra comisariatelor militare.

Nici soldaţii ruşi care au ajuns deja pe front nu se simt prea bine: a fost observat moralul slab, de la începutul războiului, iar unii şi-au abandonat echipamentul şi au fugit de pe câmpul de luptă.

Alţii au refuzat să lupte sau chiar au lansat acţiuni legale împotriva trimiterii lor în Ucraina.

author avatar
Andrei Ștefan