AcasăȘTIRI EXTERNERuşii i-au transmis un mesaj DUR lui Putin, cu cocktailuri Molotov: "NU...

Ruşii i-au transmis un mesaj DUR lui Putin, cu cocktailuri Molotov: „NU vrem în armata ta” (VIDEO)

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Cocktail-ul Molotov, arma poporului împotriva soldaților lui Vladimir Putin (VIDEO)

Ruşii se tem că vor fi luaţi cu forţa în armată, pentru a lupta în Ucraina. Oamenii protestează împotriva unei mobilizări mascate. Autori necunoscuţi au lansat o serie de atacuri cu cocktail Molotov asupra comisariatelor militare din toată ţara.

Presa de la Moscova a raportat acte intenţionate de incendiere asupra comisariatelor militare în trei localităţi din regiunea Moscova – Omsk, Volgograd, regiunea Ryazan şi districtul autonom Hantî-Mansi, între 4 mai şi 18 mai.

Ucraina a dat de gol „revoluţia” roşie

Generalul ucrainean Oleksii Gromov a declarat că au existat cel puţin 12 cazuri de incendiere deliberată împotriva comisariatelor militare în total şi cinci săptămâna trecută.

Poliţiştii ruşi au prins în flagrant doi tineri de 16 ani într-o localitate din regiunea Moscova, ceea ce sugerează că cetăţenii ruşi sunt probabil responsabili pentru atacurile asupra comisariatelor militare.

Nici soldaţii ruşi care au ajuns deja pe front nu se simt prea bine: a fost observat moralul slab, de la începutul războiului, iar unii şi-au abandonat echipamentul şi au fugit de pe câmpul de luptă.

Alţii au refuzat să lupte sau chiar au lansat acţiuni legale împotriva trimiterii lor în Ucraina.

author avatar
Andrei Ștefan
677 afisari

9 COMENTARII

  1. depinde! daca au luat bani de la statul rus in perioada de pregatire cat si in timpul in care au stat acasa e o treaba deaca nu au luat bani e alta treaba. cei9 crea au luat bani sigur au un contract si in caz de mobilizare se supun legii martiale care nu se subordoneaza dreptului civil. aviz amatorilor romani care s-au batut pe locuri! 😀 restul articolului e vrajala tipica de curva

    • Cate grupuri etnice exista in Rusia? 200, dintre care ucrainenii sunt vreo 3 milioane, comunitate care include si evrei. Deci, mai mult ca sigur ca rusii aia nu sunt rusi, ci ucraineni, evrei sau tatari (cel mai numeror grup etnic dupa rusi).

      • Chiar să fi fost ruși, nu știu dacă e corectă exprimarea. Pentru câteva zeci, poate chiar sute de puțoi radicalizați pe internet, să dai impresia că o țară întreagă e împotriva lui Putin.

  2. Da daca nu te prezinti la comisariat pt recrutare in Rusia in termen de o saptamana dupa ce iti vine postal ordinul de chemare faci parnaie. Asa se face ca zeci de centre de recrutare ia foc in Rusia. Tanarul rus nu vrea sa moara ars in tancurile ruginite ale lui Putin.Atunci da el foc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger