AcasăȘTIRI EXTERNERuşii au trecut la atacuri personale: cum a făcut-o Maria Zaharova "proastă"...

Ruşii au trecut la atacuri personale: cum a făcut-o Maria Zaharova „proastă” pe Baerbock

Ministrul de Externe al Germaniei, atacat cu ouă! Annalena Baerbock, încă un politician neamț hulit de popor! - VIDEO

Până şi femeile din diplomaţia rusă au lăsat manierele la o parte şi au trecut la atacuri. Purtătoarea de cuvânt a MAE rus, Maria Zaharova, a susținut, pe Telegram, că actuala creștere a prețurilor poate fi pusă pe seama sancțiunilor impuse de Occident.

Dacă nu înțelegi asta, fie e un semn de prostie, fie este o dezinformare deliberată a publicului”, i-a transmis ea lui Baerbock.

A dat vine pe Occident pentru războiul din Ucraina

Un alt motiv pentru criza globală de alimente este, mai susține Zaharova, prăbușirea statului ucrainean, cauzată tot de Occident. Predecesorii lui Baerbock sunt cei care s-au amestecat în treburile interne ale Ucrainei, și chiar au trasat politica internă și externă a Kievului, a mai susținut Zaharova.

Rusia a decis în mod deliberat să extindă războiul militar împotriva Ucrainei într-un „război al cerealelor”, spusese ministrul german de Externe Annalena Baerbock.

Pregăteşte Rusia noi crize?

Baerbock a avertizat că Rusia pregătește terenul propice pentru noi crize, pentru a slăbi coeziunea internațională împotriva războiului Rusiei, care generează foamete, instabilitate, insecuritate energetică, erodarea valorilor democratice, dar și a drepturilor omului, prin dezinformare.

„Nu trebuie să fim naivi – nu e vorba despre daune colaterale. Este un instrument ales în mod deliberat într-un război hibrid care este purtat chiar acum”, a afirmat Baerbock.

author avatar
Andrei Ștefan
628 afisari

8 COMENTARII

  1. Apăi, domnule dragă, baebrock asta nu e bună nici să conducă un aparat automat de cafea dară Germania. Dacă ar fi rămas la cratiță unde de fapt e locul ei n-ar mai fi demonstrat decât soțului cât e de proastă. Acuma știm cu toții că e.

  2. Oare ați auzit vreodată că Biden l-a făcut pe Putin ”criminal”, în urmă cu aproape doi ani? Ăsta e doar un exemplu dintr-o mie. Sau nu, astea nu sunt atacuri la persoană.

  3. Astia nu stiu pe unde sa mai scoata camasa,stiu ca intr-o zi popoarele ,pentru dezastrul economoc si social pe care il construiesc zilnic,le va cere socoteala.In fata frigului si foametei a zeci de milioane de oameni nu o sa mai tina placa cu Rusia si Putin.Sa-i ziceti si dulapului din deal.

    • Esti suparat ca nu-ti compenseaza pupatul si linsul de kur cu care esti abonat la ameriolaci? S-ar putea sa dai coltul de atata lins si suparare tovarasu anonim!

  4. patetici trollishorii tatii… doar atat puteti? luna asta nu prea va meritati salariul. pe front cu voi sa ajungeti si voi ingrashamant pentru flori. ati fi mai utili asa.

  5. Păi au aruncat cu ouă în ea din public. dacă te uiți ce somități sunt pe aici, îți dai seama pe cine au pus peste tot….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger