AcasăȘTIRI EXTERNERuşii au RAS de pe faţa Pământului un sat din regiunea Herson....

Ruşii au RAS de pe faţa Pământului un sat din regiunea Herson. Imaginile apocaliptice

hersonRuşii au RAS de pe faţa Pământului un sat din regiunea Herson. Imaginile apocaliptice

Satul Oleksandrivka, din regiunea Herson, a fost ras, practic, de pe faţa Pământului, în urma atacurilor ruşilor. Imaginile din dronă arată cum armata lui Putin a declanşat apocalipsa în acea zonă.

Pot fi observate casele complet distruse din localitate. Ulterior, în imagini pot fi observate și câteva tancuri care se află în apropierea satului.

Satul, 100% sub ocupaţie rusească

Liderul militar prorus al regiunii Herson a declarat că regiunea se află „100% sub controlul și protecția” forțelor rusești, în timp ce ucrainenii au avertizat că rușii pregătesc terenul pentru referendumuri în Herson și Zaporojie.

Oficialii ucraineni spun că „ruşii încearcă să-şi consolideze prezenţa pe cât pot” nu doar în oraşul Energodar, din regiunea Zaporojie, ci şi în alte părţi.

Referendum în Herson şi Zaporojie

Ocupanţii ruşi au primit ordin de la Kemlin să pregătească un referendum în regiunile Herson şi Zaporojie în următoarele luni, a declarat într-o intervenţie televizată luni un consilier al ministrului ucrainean de interne, Vadim Denisenko.

Există instrucţiuni din partea Moscovei ca în câteva luni să se ajungă la organizarea unui referendum. În acest moment, ei nu înţeleg încă foarte clar despre ce să fie acest referendum, dar se vor concentra pe pregătirea terenului pentru consultare”, a declarat oficialul ucrainean.

author avatar
Andrei Ștefan
347 afisari

1 COMENTARIU

  1. Felicitari pentru succes ul eroilor armatei Ruse ,Glorie pentru Rusia impotriva Diavolului drogat

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...
proger