AcasăȘTIRI EXTERNERuşii au mers, în Ucraina, la război, dar şi la furat: o...

Ruşii au mers, în Ucraina, la război, dar şi la furat: o dronă i-a prins cu maşina de spălat în spate! (VIDEO)

Soldaţii ruşi au ce au cu maşinile de spălat din Ucraina. De când a început războiul, de pe 24 februarie, s-au mai văzut cazuri în care soldaţii lui Putin au sustras aparatură electrocasnică din casele ucrainenilor.

O dronă zburată de un echipaj ucrainean a surprins din aer momentul când doi soldați ruși fură dintr-o casă o mașină de spălat și o transportă într-un vehicul marcat mândru cu litera Z.

Au cărat maşina de spălat şi s-au întors după altele

În imagini se vede cum doi bărbați cară o mașină de spălat dintr-o locuință, iar apoi se întorc în clădire. Reacțiile nu au întârziat să apară pe Twitter, unde un bărbat a explicat că ar fi vorba de soldați ruși deoarece vehiculul în care au dus mașina de spălat era marcat cu litera „Z”.

„A doua cea mai mare armată din lume fură o mașină de spălat folosită, care costă 100 de dolari”, a reacționat un utilizator. Un altul a spus: „Atâta muncă pentru o mașină de spălat. Încercați să fiți o națiune civiliată, ați putea cumpăra una cu mult mai puțin efort”.

S-au văzut şi imagini hilare în acest război macabru: de la ipostaze cu rușii care furau covoare din case, la camioane întregi cu mașini de spălat care urmau să ajungă în piețele din Belarus și Rusia unde ar fi fost scoase la vânzare la pachet cu restul capturilor „de război”.

author avatar
Andrei Ștefan
375 afisari

19 COMENTARII

  1. Barbu Gh, , am intetes , ca esti filorus, aceasta fiind problema ta. Totusi in loc de exprimarea unei opinii, unei idei , pt. a contraargumenta eventual in toate comentariile tale, insulti, folosesti, cuvinte triviale. Nu ai pic de rusine imbecilule ?,

    • Bou ai fost, vită ai ajuns. Dar ești prea retard ca să pricepi că tu, spre deosebire de oameni, involuezi, nu evoluezi.
      Ia scrie, retardel, în ce au fost „doctori” bunicii tăi văcari? Sau străbunicii tăi porcari?

  2. .. și eu am înțeles că aici e plin de shills globohomo dar comentariile lor îmi fac ziua mai senină..

  3. Ce sa faca cu ea? O racordeaza la W.C.-ul din fundul curtii si la puț de toarna apa cu galeata in ea? Sunt curios daca or sa-si faca si impamantare ca sa nu-i curenteze cand o baga in functiune.

  4. Cel cu doua nume mici nu a mai auzit de atatea facaturi cu asa zisii soldati rusi facute de uci care au scris un Z pe tancuri pe masini etc?
    Daca este atat de tampit autorul sa ne ia pe noi de fraieri atuci injuraturile pe care la primeste le si merita.

  5. Da, rusii au luat masini de spalat ca pret de razboi. Asta e bland. Va mai aduceti aminte cand americanii in vietnam isi faceau coliere cu urechi si nasuri retezate de la vietcong? Ca pret de razboi.

    • In mintea ta bolnava, daca americanii au taiat urechi si nasuri, prin aceasta fapta, dupa 50 de ani le-a dat dreptul rusilot sa fure de la ucraineni. Ce legatura este intre ucraineanul din 2022 si vietnamezul din 1970?

      • Dat fiind faptul că ești un handi waxer iubitor și sugaci de obiele ciolovece, nu îndrăznesc să-ți explic legătura. Că ești prea redus.
        Asta pricepi?

    • Ai vrea sa facem propaganda rusilor care strecoara serlacul ca sa se imbete sau apa de colonie, ca e alcool neaccizat?

  6. Pai un prostanac de senator rus sau ce cimpazei au aia in Duma, a spus ca vom veni sa furam ca asa sunt migratorii navalitorii barbarii slavi fura ce vor. Mai bine ar pune mana la munca decat la navalire si sa faca si ei o masina de spalat.

  7. Ciorba stricata reincalzita. ” Știre fumata de mult „. Iar armata ucrainieana chiar nu mai are nimic de facut decât sa filmeze furtul de masini de spălat ?. Jalnice stiri care sa sustina lupta ucrainienilor pentru independenta si integritate. Cand asemenea galusti ne sunt servite, inseamna ca lucrurile stau jalnic pe campul de lpta, jalnic pentru ucrainieni.

  8. Armata Roșie are tradiții îndelungate de jaf la drumul mare. Fotografiile ostașilor, care ridicau steagul cu secerea și ciocanul pe Reichstag, ca semn al Victoriei (înscenate la vreo 5 zile după capitularea Germaniei naziste) au trebuit să fie retușate, pentru că la unul din cioloveci apăruseră vreo trei ceasuri înșirate pe braț. Evident jefuite. Între timp, au mai evoluat, le poftește inima la mașini de spălat, pe care le cară cu Tab-ul. Oamenii cavernelor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger