AcasăȘTIRI EXTERNERușii au bombardat din nou Odesa, la doar câteva zeci de kilometri...

Rușii au bombardat din nou Odesa, la doar câteva zeci de kilometri de granița României/Portul Reni, de pe Dunăre, atacat cu drone – VIDEO

sursa foto: Facebook/Оперативне командування "Південь"/Operational Command “South”

Război în Ucraina. Rușii au atacat din nou regiunea Odesa și de această dată ar fi fost țintite două porturi situate pe Dunăre – Reni și Ismail, aflate în apropierea graniței dintre România și Ucraina.

O explozie puternică s-a produs luni dimineaţă chiar lângă granița României. Totul după ce forțele ruse au bombardat din nou regiunea Odesa. Rachete și drone ar fi lovit porturile Reni și Ismail, situate pe Dunăre, în apropierea graniței româno-ucrainene, potrivit stiri.tvr.ro. Exploziile s-au produs la o distanță de aproximativ 20 de kilometri de Galați, care se află în apropierea portului Reni, conform aceleiași surse.

Mai multe imagini cu exploziile au fost surprinse de martori și au fost postate pe Internet. Din primele date, atacul a avut loc în jurul orei 4 dimineața.

Conform primelor informații – neoficiale – au fost vizate rezervoare petroliere, depozite cu arme și echipamente.

De asemenea, un depozit cu cereale a fost distrus și patru angajați au fost răniți, a anunțat comandamentul militar din sudul Ucrainei, pe rețelele sociale.

„Inamicul continuă să terorizeze Odesa.

În această noapte, un atac de aproape 4 ore al dronelor „Shahed-136” a fost îndreptat asupra infrastructurii portuare a Dunării.

3 drone au fost distruse de forțele de apărare aeriană.

În urma loviturilor, un hangar de cereale a fost distrus, au fost avariate rezervoare pentru depozitarea altor tipuri de marfă, iar într-unul din spațiile de producție a izbucnit un incendiu, care a fost stins cu promptitudine” – se menționează pe pagina de Facebook a Operational Command “South” (Comandamentului Operațional de Sud).

author avatar
Andrei Coman
590 afisari

24 COMENTARII

  1. Ucraina are nevoie de baterie de coasta si torpile inteligente ca sa nu mai fie terorizata la fel trebuie blocaj in Mediterana pt porturi iraniene deeoarece astfel de transporturi duc drone in Rusia.Rusia nu intelege ca isi poate pierde toata flota comerciala in juma de zi daca mai continua astfel de psihoza tot prin razboi hibrid.

    • Ai multe doze pfizer in tine la cat de prost esti! :)))) nu-i asa ca la televizor invatasei altceva si anume ca „rusii e desculti” si nato e forta? Pana una alta au ajuns la granita Romaniei si nato o suge! SLAVA RUSSIA

      • Vezi poate vin la tine sa vedem cum o mai duc rusii si sarbii din Ro… Si daca chiar te simti greu si neapreciat iti fac vant peste apa la ei sa te iubească pe gura ca bolsevicii legati de pamant si mancatori de carne de copil frageda … Adevarati ortodocsi…

      • Idiotule, Rusia este un colos cu cateva orase la nivel occiental iar in restul oraselor , camunelor , satelor se traieste in mare mizerie, cu salarii mici, care abea acopera nevoile zilnice.

  2. @ Plinuțu. Mergi la umbră și bea o bere rece. Ucraina are nevoie de pace și de indivizi mai puțin înfierbântați la putere, precum și de prieteni adevărați nu de unii cu interese. Cât de blocarea porturilor iraniene din Marea Mediterană ia o hartă și o privește (dacă nu ai facut-o la școală) și spune-le pe nume nu de alta dar se supară aliații și cine știe ce port blochează de se ajunge la război cu altă țară. Iar iranienii dacă vor export cu Rusia o fac prin Marea Caspică care e o mare închisa (chiar un lac rusesc) sau prin țările riverane care sunt toate pro ruse. Eu sunt de acord să spui opinia indiferent de „parti-pris” -urile tale (e democrație încă), dar să spui prosti nu e același lucru.

    • Esti un tampit. Sua si Jidania oricum mentin o blocada in zona. Inseamna ca armele ajung pe alta ruta in Mediterana.
      Nu tevmai baga daca esti tampit…

  3. Dar oricum Putin a pierdut razboiul iar Ucraina a castigat 50% din ce au capturat rusii spune Casa Alba…
    🤗 🤗 🤗
    🤗 🤗 🤗
    🤗 🤗 🤗

  4. Foarte bine, sa vedem la ce o sa le foloseasca acum raketilor canalul Bastroe, daca nu vor mai avea porturi.

  5. Raketilor, vine acum rasplata pentru canalul Bastroe, sper sa plutiti cu burtile in sus dupa ce termina rusii cu voi!

  6. Aceia care raspindesc azi punctul de vedere Rusesc se angajeaza ferm pe calea salvgardarii Pacii, pentru cauza colaborarii si infratirii intre Popoare, pe principiul neamestecului in treburile interne , pe baza respectului si avantajului reciproc. Iar aceia care raspindesc spurcata propaganda americana se fac de bunavoie trompete ale imperialismului si razboaielor necontenite care au umplut Pamintul cu morti, vor avea nume de tradatori si vor fi blestemati din neam in neam! Din Adincuri se ridica Biruitor RUSUL! Cu Sufletul Sau de Stinca, cei care cred ca-l pot Invinge ca si cei care cred ca-l pot cumpara, se vor convinge in curind, dar prea Tirziu, ca s-au Inselat!

    Operatiunea Militara Speciala declansata de Federatia Rusa in Ukraina in Februarie 2022 este justificata, legitima, necesara si indelung asteptata intrucit SUA a organizat si efectuat Lovitura de Stat din Martie 2014 in urma careia presedintele legitim al Ukrainei , Vladimir Ianukovici , a fost indepartat de la putere. SUA a anulat astfel Memorandumul de la Budapesta semnat in 1994 de SUA, Marea Britanie si Federatia Rusa in calitate de puteri garante pe de o parte si Ukraina, Bielorusia si Kazahstan pe de alta, in care primele garantau suveranitatea, independenta, suveranitatea si integritatea teritoriala celorlatle trei care astfel se angajau sa ia parte la Tratatul de Nonploriferare a Armelor Nucleare. Mai trebuie amintit ca dupa Martie 2014 regimul marioneta instalat de SUA la Kiev a declansat un razboi de exterminare si epurare etnica impotriva cetatenilor Ukrainieni vorbitori de Limba Rusa din regiunile Donetsk si Luhansk

  7. Sa-l pupati in cur pe Plinutu dupa marile sărbători. Idioti slavi migratori care i impusca termic ucrainenii in cap face poc poc si creeri in boscheti.
    Poc 🧠🗯️🔫
    Poc🧠🗯️🔫

  8. 2023-07-24 16:16 16:16:06
    Tu ce vrei ma prapaditule sa iti ia mama starvu ala cat degetelu de la piciorus in gurita mea? Pai vrei sa te absoarba mama cu totu ma insignifiantule boare de sperma slava care se disipa anapoda din irationalitate?

  9. Moarte angliei, moarte americii! Ambele stapanite de jid ani au tinut si tin cu musulmanii contra crestinilor ortodocsi pe care ii capturau castrau si in sclavie lai turci si arabi ii vindeau. Moarte anglo-saxonilor! Mai bine cu mongoloizii rusi ccdecata tradatorul ploscanea decat cu germanicii semiti!

  10. Generalii spagari din armata romana si comandantul lor, Mutulica, ficusul de la Cotroceni s-au cufurit pe ei cind au vazut ca razboiul e la doi pasi de noi. Mai ales ca stiu ca nu avem armata si nici cu ce sa ne aparam.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger