AcasăȘTIRI EXTERNERusia spune adio proiectelor comune cu Bruxelles-ul. „Slavă Domnului, pentru noi lumea...

Rusia spune adio proiectelor comune cu Bruxelles-ul. „Slavă Domnului, pentru noi lumea nu este doar UE”

Rusia nu mai are de gând să inițieze proiecte comune cu Uniunea Europeană, având în vedere că Occidentul duce efectiv un „război hibrid” împotriva Moscovei, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

Potrivit șefului diplomației ruse, relațiile dintre Moscova și UE sunt „la minime istorice” din motive bine cunoscute, potrivit acestuia.

„Slavă Domnului, pentru noi lumea nu este doar UE”

„La scurt timp după ce a fost lansată operațiunea militară specială, Bruxelles-ul UE a călcat pe urmele SUA și NATO pentru a duce un război hibrid împotriva noastră. Șeful diplomației UE, Josep Borrell, a fost unul dintre primii care a cerut înfrângerea Rusiei pe câmpul de luptă”, a spus Lavrov, potrivit Tass.

„În mod firesc, nu va mai exista «business as usual» cu astfel de contrapărți. Nu intenționăm nici să batem la uși închise, nici să inițiem proiecte commune”, a subliniat Serghei Lavrov. „Slavă Domnului, pentru noi lumea nu este doar Uniunea Europeană și avem o mulțime de prieteni și națiuni care gândesc la fel ca noi în alte părți”, a continuat el.

Lavrov a mai acuzat elitele conducătoare din UE că aduc atingere intereselor vitale și bunăstării cetățenilor lor.

„Ei au urmat exemplul antirusesc al hegemonului de peste ocean (SUA) aproape în deplină supunere și uneori chiar depășindu-l”, a spus el, subliniind „interdicția” impusă de Washington țărilor europene de a menține dialogul energetic cu Rusia, care, a spus el, a garantat europenilor o „prosperitate fără precedent” timp de decenii.

author avatar
Tudor Borcea
522 afisari

26 COMENTARII

  1. Suntem ieoropeni, suntem progresiști, homalăi și de alte orientări sexuale progresiste, avem gaz de șist din Ameriga care chiar dacă poluează mai mult decât gazul rusesc măcar e de 4 ori mai scump, ne doare-n bască de Russia. Nu mai cumpărăm nici petrol ieftin de la ruși pentru că ne-am boierit. Acum cumpărăm produse finite făcute din petrol rusesc în India și China care măcar sunt mai scumpe. Boierul ieoropean e tot boier. Russia nu mai face comerț cu niște entități statale pe cale de sărăcire sau dispariție cum sunt statele din UE. Rușii să facă domnule comerț cu chineji, hindușii, brazilienii, iranienii, argentinienii, sudafricanii că așa le merge mai bine.

    • De ce nu-i decapiteaza cu Makita de la Schweighoffer pe escrocii astia???pe urma fotbal cu capetele lor pe strada

    • Pe urma cand mai fura cate un mafiot ceva il obligi sa urmareasca filme cu decapitarea….si-i dai24de ore sa plateasca de 100de ori paguba

        • Dupa parerea mea Aiure-stria ar trebui sa dispara ca stat,sa fie dezmembrat teritoriul si impartit intre vecini.Viena un WC imputit.PUNCT

          • Ambele razboaie mondiale sunt facute din lacomia bancherilor de acolo,si tocmai l-au inceput pe al treilea.Daca nu protestezi cand iti vara maciuca in fund si in gura ori esti prost ori masochisto-pisacios

  2. Discutie in Ardeal…No Copchile ce ai invatat la geografie ce este Helvetia?Tati asa ceva nu exista…dar in computerele vechi existau niste idioti care si-au pus ambulanta pe steag si au deviat de la normal…a cazut un meteorit pe ei Sodoma Bis

  3. Mi se pare foarte verosimil tot ce spune Medveev:

    ,,Fostul președinte și premier al Rusiei, Dmitri Medvedev, mâna dreaptă a lui Vladimir Putin, a postat pe Twitter un șir de evenimente despre care crede că e posibil să aibă loc anul viitor.
    La numai o zi după ce a fost numit de Putin adjunctul său în foarte puternicul Consiliu Național de Securitate,
    Medvedev a făcut o serie de predicții apocaliptice pentru anul 2023.
    Fără a exclude rolul lor propagandistic, ele merită totuși atenție pentru că se bazează pe elemente și fenomene reale, a căror evoluție poate scăpa ușor de sub control.
    Mai mult, ele reprezintă viziunea (și dorințele) regimului Putin despre lume.
    Iată-le așa cum apar în postarea lui Medvedev de pe Twitter, etichetată drept „epică” de Elon Musk. Nu fără motiv, așa cum veți vedea:
    1. Prețul petrolului va ajunge la 150 de dolari barilul, iar prețul gazelor va sări de 5.000 de dolari pe mia de metri cubi.
    2. Marea Britanie va reveni în UE.
    3. UE se va prăbuși după revenirea Marii Britanii; moneda Euro va dispărea.
    4. Polonia și Ungaria vor ocupa regiunile occidentale ale fostei Ucraine.
    5. Va fi creat Al IV-lea Reich, prin unirea Germaniei, Poloniei, țărilor baltice, Cehiei, Slovaciei, Republicii Kiev (rămasă din fosta Ucraină) etc.
    6. Va începe un război între Franța și Al IV-lea Reich. Europa va fi divizată, Polonia va fi reîmpărțită.
    7. Irlanda de Nord se va rupe de Marea Britanie și se va uni cu Republica Irlanda.
    8. În SUA va izbucni războiul civil. California și Texasul vor deveni state independente. Texasul și Mexicul se vor uni într-un singur stat. Elon Musk va câștiga alegerile prezidențiale într-un număr de state americane, care, după războiul civil, vor fi controlate de Republicani.
    9. Toate marile burse și activitatea financiară importantă vor părăsi SUA și Europa îndreptându-se spre Asia.
    Sistemul monetar de la Bretton Woods se va prăbuși. Odată cu el, FMI și Banca Mondială. Euro și dolarul nu vor mai fi monede de rezervă. În locul lor, vor fi utilizate masiv monedele fiduciare digitale.’’

    • Ai vazut prea multe filme proaste observ…viitorul nu e ceea ce cred bancherii.Orice bancher poate fi inlocuit cu un soft de calculator dar banii NU VOR FI creati de calculator ci doar administrati de calculator.Asazisii bancheri trebuie toti sa dispara din peisaj…sunt useless eaters si polueaza cu bashini mediul

  4. Sunt si puncte care dau cu virgula, daca le analizezi prin comparatie cu alte informatii credibile, dar unele puncte sunt chiar foarte posibile: disparitia UE despre care se stie de doi ani, colapsul economic al curvei Europa – previzibil, razboi civil in Republica Comunista America – lucru dorit de Cabala, dezmembrarea UK – lucru foarte normal si asteptat.

    Faza cu Musk este o varianta de lucru, pentru si Musk si actualul Trump sunt clone care lucreaza pentru Opozitia controlata, insa in scurt timp vor fi deconspirati in fata judecatorului militar, judecati si spanzurati la Guantanamo.
    Deja Palariile Albe se pregatesc pentru a-i pune la pachet pe ambii.
    Acum se stie care sunt diferentele clare dintre clone si originali, si se pot face arestari sigure si eficiente.
    Pana acum au fost spanzurate multe clone despre care se credea ca sunt satanistii originali: Hilary Rockefeller Clinton, Bill Gates, si altii.
    Acum clonele sunt depistate usor si se va sti cate clone au fost executate, pana ce se va ajunge la arestarea originalului.
    Oricum Cabala este pe duca si Ucraina va fi amintire.

    • Ucraina avea sens in vechiul URSS…acum e ceva generator de haos mondial
      Sa ne dea Basarabia si Bugeacul si altceva nu ne mai intereseaza.PUNCT

      • Zelenski nu uita…Basarabia nu-i a ta.Si nici Dacia.Fa cumva si tradu ce ti-am scris aici cat mai repede ca s-ar putea sa nu mai apuci Revelionul
        Exista si altceva peste capul vostru
        AMIN

        • Cat timp va curge apa la vale voi nu aveti niciun fel de drepturi in tari care nu va apartin

          • Ca fapt divers…nu exista niciun fel de tara pe planeta sa te scape de la spanzuratoare.bye bye stupid monkey

          • Cat despre slugile lui Belzebut din tara noastra vom sapa cu ei la calea ferata,canale etcetera

        • Daca vrei sa vezi ca nu glumesc…..fii viteaz…hai…..fa o miscare gresita
          Du-te repede la Davos cat inca mai exista

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger