AcasăȘTIRI EXTERNERusia se dă victimă: a chemat ea ONU și Crucea Roșie

Rusia se dă victimă: a chemat ea ONU și Crucea Roșie

Rusia se dă victimă: a chemat ea ONU și Crucea Roșie

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a calificat bombardarea unei închisori în care au fost ucise peste 50 de persoane drept „crimă de război deliberată a Rusiei”, după ce Moscova a învinuit forţele ucrainene de acest atac.

Atacul asupra închisorii Olenivka, unde se aflau prizonieri de război ucraineni, pe teritoriul separatist din estul Ucrainei, este „o crimă de război deliberată a Rusiei, o crimă deliberată în masă”, a declarat şeful statului ucrainean.

Rusia a chemat ONU și Crucea Roșie

Rusia a chemat ea experți de la ONU și Crucea Roșie să investigheze moartea a zeci de prizonieri ucraineni într-o închisoare a separatiștilor susținuți de Moscova, a anunțat duminică ministerul rus al apărării.

Ruşii n-au revendicat atentatul asupra închisorii de la Olenivka, ba mai mult, dau vina pe ucraineni că au înscenat totul. Separatiștii au estimat numărul morților la 53 și au acuzat Kievul că a lovit închisoarea cu rachete.

Forțele armate ucrainene au negat acuzațiile, spunând că artileria rusă a țintit închisoarea pentru a ascunde relele tratamente aplicate deținuților de acolo.

author avatar
Andrei Ștefan
244 afisari

4 COMENTARII

  1. Cum se poate asa ceva ?
    Victime sint numai nazistii platiti de americani si pe cur si pe gura !!!
    Halal jurnalisti !!!

  2. Detinutii ucraineni incepusera sa VORBEASCA tot ce stiau la interogatorii,despre regimul nazist a lui Zelenski. Mai ales despre LABORATOARELE Biobacteorologice din Ucraina finanțare de guvernul american. Secretele aflate de rusi trebuiau
    oprite,asa ca Zelenski a ordonat asasinarea tuturor detinutilor aflati la rusi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger