AcasăȘTIRI EXTERNERusia pune economia pe "pauză". Decizie fără precedent luată de Vladimir Putin

Rusia pune economia pe „pauză”. Decizie fără precedent luată de Vladimir Putin

vladimir putinRusia pune economia pe "pauză". Decizie fără precedent luată de Vladimir Putin

Vladimir Putin a anunţat vineri zece zile libere în Rusia, în lupta împotriva pandemiei covid-19, în contextul în care actualul val al pandemiei scade lent, potrivit unor date oficiale.

Liberele vor fi în mai

Kremlinul vrea să acorde zece libere în mai, cu scopul de a accelera o scădere a pandemiei, în urma unei solicitări a agenţiei sanitare ruse.

Dacă credeţi că este necesar, voi semna decretul” cu privire la aceste zile libere, a anunţat liderul de la Kremlin într-o reuniune televizată.

Şefa agenţiei sanitare ruse a apreciat în cadrul acestei reuniuni că acordarea unor zile libere lucru ar putea conduce la o stabilizare a nivelului contaminărilor cu noul coronavirus.

Putin le-a mulţumit medicilor

Președintele Rusiei a declarat că savanții ruși au realizat o adevărată revoluție prin dezvoltarea a trei vaccinuri împotriva coronavirusului.

Savanții noștri au realizat o adevărată au realizat și savanții noștri, acum Rusia dispune de trei vaccinuri sigure împotriva coronavirusului”, a declarat Putin în cadrul mesajului anual adresat Adunării Federale.

Potrivit lui, acestea și alte realizări din ultimii ani, reprezintă o expresie a creșterii potențialului științific și tehnologic al Rusiei.

author avatar
Andrei Ștefan
466 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger