AcasăȘTIRI EXTERNERusia o eliberează pe baschetbalista americană Brittney Griner. „Negustorul morții”, dat la...

Rusia o eliberează pe baschetbalista americană Brittney Griner. „Negustorul morții”, dat la schimb de Biden – VIDEO

Rusia o eliberează pe baschetbalista americană Brittney Griner. „Negustorul morții, dat la schimb de Biden - VIDEO / Foto: printscreen

Rusia a acceptat, joi, să o elibereze pe jucătoarea de baschet americană Brittney Griner în schimbul traficantului de arme rus Viktor Bout.

Deținută de mai multe luni în Rusia pentru „trafic de droguri”, baschetbalista americană Brittney Griner a fost eliberat joi, în cadrul unui schimb de deținuti RusiaSUA, potrivit unor informații confirmate de Washington.

„Negustorul morții”, dat de Biden la schimb

Potrivit Moscovei, autoritățile americane au fost de acord să îl predea pe traficantul de arme rus Viktor Bout.

Susținătorii baschetbalistei în vârstă de 32 de ani denunțaseră un dosar politic, acuzând autoritățile ruse că o țin ostatică în contextul tensiunilor dintre Moscova și Washington în legătură cu Ucraina.

Supranumit „negustorul morții”, Viktor Bout a fost arestat în Thailanda în 2008 și execută în prezent o pedeapsă de 25 de ani de închisoare în Statele Unite.

Parcursul său a fost una dintre sursele de inspirație pentru filmul Lord of War, în care Nicolas Cage joacă rolul unui cinic traficant de arme.

author avatar
Tudor Borcea
718 afisari

20 COMENTARII

  1. NICI O NENOROCIRE NU VINE NICIODATA SINGURA! SCHENGEN ADIO, MAMA! MAREA MINCIUNA CARE TREBUIA SA FIE CORONITA DE PREMIANT A P.N.L. E LA GUNOI…IOHANNIS POATE SA PRADUIASCA ROMANIA CU AUSTRIECII IN CONTINUARE, CA JUSTITIA NOASTRA ARE SIFILIS IN STARE FINALA. SI ACUM IATA CA PUTIN I-A OBTINUT ELIBERAREA CELUI MAI CEL…DINTRE EI SAI…
    ROMANASII CARE AU CONTRIBUIT LA VANZAREA LUI VIKTOR BOUT, LA VANAREA LUI SI ORGANIZAREA DE CURSE CU OBSTACOLE CA SA IL VADA LEGAT…AOLEU, MUICA!
    VAI DE EI SI DE CASELE SI DE ZILELE URMASILOR LOR! NICI NU VOR STI CE O SA II LOVEASCA SI DE UNDE SI UNDE!! ANI DE ZILE PRESA ROMANA A SCRIS DESPRE EL, PUNAND PALMA CU FUNDUL CONTRABANDISTILOR DE ARME ROMANI…SILVIU PREDOIU OARE NU SIMTE PULSUL VREMURILOR CE VIN?! DAR SA NU UITAM CA GEN CIUCA E FIUL SOFERULUI GEN CIOFLINA DUMITRU, ANGRENAT IN AFACERILE TRECUTULUI VIKTOR BOUT…RUSU NU UITA SI NU IARTA..STEFAN CEL MARE A DOMNIT 47 DE ANI PENTRU CA A STARPIT TOTI TRADATORII PANA LA ULTIMUL DIN CASA…
    CATE AU SEMANAT BAIETII NOSTRI, CONTRABANDISTII, SA PUNA PE VITEA BOUT LA BULAU!!! CRACIUN FERICIT CA PENTRU MULTI AR PUTEA FI ULTIMUL FERICIT! SEMENI VANT, CULEGI FURTUNA!

    • este un el, nu o ea, de fapt… ca Michael, cum ii spune sotul, de fapt Michelle, Joan Rivers nu a murit degeaba, ci ca a dezvaluit ceva ce nu trebuia, ups, a crapat repede dupa ce a spus ca Michelle este trans si ca toata șlumea stie…

  2. Erdo si Klaus vor cere bani pt imigranti de la Austria si Holanda zise si tarie de jos ca sunt dosnici… Nu se va mai largi nici Nato pana.

  3. Cate 1000 euro luna x 3. 000.000
    x3.000.000 de migranti. Pai ce pla mea noi lucram cu mia ca ciobanu aust?

  4. PENTRU ANONIM…ESTI O ŔAMA SI CA TINE MULTI! CASTRAT, LINGAU, PUTOARE BETIVA SI BUN DE NIMIC…SIKTIR MAXIM! MIROSI A RAMA SI INCA DIN CIMITIR! ESTI FERICE CA AI MAI LINS 2 KURURI SI AZI…nu puteau aia mari sa doarma daca nu ii stergeai cu limba intre fese…

  5. Ha ha ha nu se puta sa fie mai misto decat atat. Americanii sunt fierti. Bideu a lasat (IAR) un Marines down pentru a salva un el/ea care uraste ASmerica si steagul narcoman/a. Si a dat la schimb un traficant de rme ca nu-i asa, cica Rusia ar avea nevoie de mai multe (desi nu cred, au destule, dar nu strica si ceva mai mult).
    Una peste alta ua dat un el/ea lesbi woke care uraste SUA pentru un traficant de arme inteligent si periculos. Si au lasat un alt prizonier, nevinovat, in urma. Dar ala era patriot, alb, nevinovat. Cum sa aiba ceva de castigat impotriva unui trans de culoare, rainbow, woke, care se p//isa pe steagul tariii?
    Americanii sunt fierti ca vad ce este: alegeri furate, diverse gen, numai alb sa nu te nimeresti daca esti american, ai o sansa daca spui ca esti THEY

  6. barbat alb=victima Systemului.
    Bout, „Victor” adica Invingatorul
    este FREEDOM FIGHTER!
    (la arme conteaza calitatea si cantitatea,
    nu furnizoru)

  7. De ce a fost transformat in politic un caz in care o ceoara colorata ca fundul ceaonului a fost prinsa si condamnata pentru droguri ???

      • Cetatean murikan retinut in Rusia pentru TRAFIC DE DROGURI ? Sa zica mersi ca nu l-au prins in China, Thailanda sau in Indonezia.

        • tu esti, imb ecilule,
          pai ai intrebat de ce politic, kretinule.
          o fut in guura pe tzaranca d ma ta .
          sa se spele pe dinti inainte !!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger