AcasăȘTIRI EXTERNERusia: „Instructorii NATO trebuie să părăsească Ucraina” / „Ruperea legăturilor diplomatice va...

Rusia: „Instructorii NATO trebuie să părăsească Ucraina” / „Ruperea legăturilor diplomatice va fi o realitate”

Rusia: „Instructorii NATO trebuie să părăsească Ucraina” / „Ruperea legăturilor diplomatice va fi o realitate” / Foto: NATO

Un diplomat rus de rang înalt a declarat, vineri, că discuțiile privind garanțiile de securitate pentru Rusia nu pot avea loc în timp ce instructorii și „mercenarii” NATO rămân în Ucraina și în timp ce livrările de arme occidentale către această țară continuă.

 

Într-un interviu acordat agenției de presă de stat rusești TASS, Alexandr Darchiev, șeful departamentului pentru America de Nord al Ministerului rus de Externe, a declarat că discuțiile ar fi premature „până când nu se oprește potopul de arme și finanțare pentru regimul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, până când militarii/mercenarii/instructori NATO nu sunt retrași”.

SUA să „țină cont de vocea rațiunii”

Rusia se referă în mod obișnuit la voluntarii străini care luptă alături de armata ucraineană ca fiind „mercenari” și i-a condamnat pe luptătorii străini capturați pentru că au acționat ca atare.

Oficialii ruși au subliniat din ce în ce mai mult în ultimele săptămâni deschiderea lor pentru discuții privind Ucraina, chiar dacă au subliniat că nu cred că Zelenski este interesat de o soluționare pașnică.

În comentariile sale, Darchiev a afirmat că discuțiile ar trebui să fie precedate și de „recunoașterea realităților pe care le-am definit pe teren”, o referire aparentă la controlul Rusiei asupra unor părți din estul și sudul Ucrainei, scrie U.S.News.

Rusia speră că SUA va da dovadă de suficientă prudență pentru a împiedica escaladarea situației până la o confruntare directă, a mai spus diplomatul rus.

„Nu putem decât să sperăm că Washingtonul va ține cont de vocea rațiunii și nu va lăsa ca situația să escaladeze până la punctul unei confruntări directe între Rusia și Statele Unite. În caz contrar, ruperea legăturilor diplomatice va deveni o realitate, cu toate consecințele cuvenite”, a spus el.

Darchiev a subliniat că Statele Unite au fost cele care „au început să învârtă roata distrugerii relațiilor bilaterale”. „Washingtonul a ales să se autoizoleze de Moscova, dar acum încearcă să transfere vina, ca și cum altcineva a adus aceste relații la punctul de neîntoarcere, nu actuala administrație”, a spus el. „Nu căutăm să le rupem complet, dar nu vom tolera provocările care nu ne lasă altă opțiune”.

author avatar
Tudor Borcea
1.373 afisari

12 COMENTARII

  1. ,,Forțele Speciale ale SUA au găsit și distrus ceea ce White Hats credea a fi un mit:

    o instalație de clonare Deep State într-o peșteră de calcar scobită din Missouri Ozarks, au declarat surse din biroul generalului H. Berger.
    Duminică seara, generalul Berger și col. Lindemen au discutat dacă să trimită o echipă modestă de recunoaștere sau o forță considerabilă de căutare și distrugere în Missouri, doar în cazul în care soldații au găsit ceva nenatural în peșteri. După o scurtă conversație, ei au decis asupra a două Detașamente Alpha de 12 oameni, unul să înființeze un centru de comandă mobil, celălalt să găsească presupusa țintă, împreună cu puterea de foc și demolări adecvate.
    Două UH-60 echipate cu rezervoare de combustibil cu rază lungă de acțiune și pilotate de piloții Regimentului 160 de Aviație pentru Operații Speciale — Nightstalkers — au transportat forțele speciale de la Fort Campbell, Kentucky, la o carieră îndepărtată la sud-vest de Parcul de Stat Miramiguoa, adăpostește vastul labirint din Missouri. a pesterilor de calcar.
    Cu postul de comandă înființat și dotat cu echipaj, un detașament a pornit pe jos, traversând terenul stâncos și folosind ochelari de vedere pe timp de noapte, ei au avansat pe furiș printre aflorimentele stâncoase, oprindu-se la 500 de metri de coordonatele GPS. Nu vedeau nicio opoziție și nicio intrare în peșteră, doar o margine de calcar ridicată susținută de stâlpi de stâncă. Sub margine, totuși, un operator al Forțelor Speciale a auzit ceea ce el a considerat a fi un „zgomot” care emana din interiorul peretelui de stâncă. Când a atins o secțiune a peretelui, mâna lui a trecut prin ea de parcă nu ar fi fost acolo și asta pentru că nu era. Au găsit sursa hologramei: un dispozitiv pătrat de dimensiunea și forma unui vechi proiector de diapozitive Kodak atârna de tavan, cu lentila îndreptată spre gura peșterii.
    O proiecție holografică ascundea o deschidere suficient de mare pentru a încăpea un SUV. Detașamentul a trecut prin proiecție și s-a trezit într-un tunel care a coborât dedesubt. Tunelul era neted, ca taiat de un laser. Tunelul se deschidea într-o cavernă masivă care avea o podea metalică ce se potrivea perfect cu dimensiunile cavernei, ca și cum cineva ar fi turnat oțel topit. În spatele băncilor de terminale de computer operative se aflau 36 de camere de maturare, tuburi cilindrice de 7 metri înălțime umplute cu un lichid translucid. Suspendați în lichid au fost ceea ce poate fi descris doar ca clone ale personalităților proeminente ale Deep State aflate în diferite stadii de dezvoltare. Pe fiecare tub erau lipite autocolante cu numele subiectului, data înființării și data maturării.
    Douăsprezece dintre cele 36 de tuburi dețineau clone. Au fost suspendați nemișcați și nu se știe cum au respirat în timp ce erau scufundați în lichid. Unul era o copie conform a ceea ce arăta Hillary Clinton la treizeci de ani. Al patrulea deținea o replică complet maturată a lui Joseph Biden. Alte două contineau clone ale Dr. Anthony Fauci.
    Forțele speciale au observat că vibra sub picioarele lor. Întrucât nu vedeau nicio sursă de energie vizibilă, au presupus că orice alimenteaza instalația nelegiuită era subterană și făcea ca podeaua să oscileze.
    Comandantul detașamentului, a ordonat sergentului de comunicații să transmită prin radio postului de comandă sa trimita oameni cu explozibili pentru a prăbuși caverna. Mai întâi a luat dovezi, inclusiv proiectorul olografic și trei laptopuri. Unitatea a montat caverna cu C4 pe secțiuni de perete și tavan, precum și stâlpii de piatră exterior care susțineau pervazul de deasupra intrării în peșteră.
    Au spart și împușcat cilindrii din plexiglas, iar clonele s-au prăbușit pe podea, înconjurate acum de bălți de lichid vâscos.
    „Luăm un Fauci și un Biden, nu avem loc pentru mai mult, lăsați restul. Luați și probe din lichid”, le-a spus comandantul detașamentului oamenilor săi.
    Au ieșit din cavernă și s-au retras la o distanță sigură, apoi au aruncat în aer caverna de la distanță. Detașamentele au dezasamblat centrul de comandă, s-au urcat în elicoptere și s-au întors la Ft. Campbell.
    „Bineînțeles, această descoperire schimbă lucrurile”, a spus sursa noastră…Cea mai mare preocupare a noastră acum este, câte dintre aceste laboratoare are Deep State? ‘’

  2. FILMUL EVENIMENTELOR : 2014-RUSIA OCUPA CRIMEEA FARA SA TRAGA UN FOC !,ARMATA UCRAINEANA PUNE ARMELE JOS !,URMEAZA INTERZICEREA LIMBII RUSE IN UCRAINA !, REGIUNILE MAJORITAR RUSESTI SE REVOLTA ,INCEP CIOCNIRI INTRE ARMATA UCRAINEANA SI FORTELE PARAMILITARE PRORUSESTI IN DONET SI LUGANSK, AMERICA ISI TRIMITE SPECIALISTII IN RASTURNAREA -DESTABILIZAREA FORTELOR PRORUSE DIN UCRAINA ,INSTRUCTORII CIA SI NATO INCEP ANTRENAMENTELE CU TRUPELE SPECIALE UCRAINIENE.
    ESTE DESTITUIT PRIM PROCURORUL UCRAINEI PENTRU DOSARUL PENAL INTOCMIT PENTRU HUNTER BIDEN. ESTE IMPUS IN ALEGERI MASCARICIUL ZELINSKY CA SI PRESEDINTE AL UCRAINEI !,IAR RESTUL VINE DE LA SINE . AMERICANII AU CEEA CE SI_AU DORIT -RAZBOI CU RUSIA PRIN INTERMEDIAR CA SI COADA DE TOPOR SOLDATUL UCRAINEAN .
    CINE CASTIGA ?-IN PRIMUL RAND AMERICA ,ISI VINDE VECHITURILE SI ISI IMPUNE CA INLOCUITOR AL GAZULUI RUSESC ,GNL LA PRETURI DE 400?% !.
    AMERICA DESTABILIZEAZA EUROPA PENTRU CA N-A SEMNAT TTIP !, TRATATUL IMPUS DE OBAMA PRIN CARE SE VOIA UE CA SI VASAL AMERICII, VEZI BREXIT !,VEZI EMBARGOUL PE ORICE VINE DIN RUSIA .
    CUM CHINA PRESEAZA IN APELE MARII CHINEI ,AMERICA DA INAPOI SI LASA UCRAINA LA DISCRETIA RUSIEI,CAM ASTA-I VIITORUL UCRAINEI.

  3. EUROPA A FOST ADUSA LA SAPA DE LEMN DE AMERICA PENTRU INTERESELE PROPRII IN UCRAINA.EUROPENI PUPATI-L IN C… PE BIDEN.

  4. Ba da ‘ tampiti mai sunteti.Cine l-a chemat pe Putina in Ucraina ? Cine l-a fortat,l-a impins dela spate sa invadeze Ucraina ? Ce ganduri satanice il mana pe el in lupta ? A provocat Rusiei pagube de zeci de miliarde de Dolari,zeci de mii de tineri rusi ucisi pt. „cauza ” lui Putina.Acum nu-i mai duce in Rusia la familii sa-i inmormanteze,ii incinereaza in crematorii mobile pe campul de lupta,ca e mai ieftin .Cat despre dezastrul provocat Ucrainei dintr-un moft al acestui megaterorist international,ucigas de copii ,copii deveniti schliloditi pe viata,orfani,ramasi pe drumuri ce sa mai vorbim,doar daca esti chior si nemernic dat dracului, te faci ca nu vezi,ca nu intelegi. Si Zelenschi ce sa faca ? Sa mearga la schi sau la golf ? Sa-si dea izmenele in vine in fata lui Putina ,cum fac ai nostri ? Ti-ai dreacu’ de prosti,ii ciufuliti barzoiul lui Putina.

    • Pentru ” Razboiul nebunului,operatiune ” speciala „, care spune ” Ba da ‘ tampiti mai sunteti.” Mă intreb totuși cine-i tâmpitul, cel care vede realitatea sau cel care este saturat până la tembelizare, de minciunile mass-media si polticienilor euro-atlantici.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger