AcasăȘTIRI EXTERNERusia: Incidentele de la gazoductele Nord Stream, în zona controlată de agențiile...

Rusia: Incidentele de la gazoductele Nord Stream, în zona controlată de agențiile de informații ale SUA

Rusia: Incidentele de la gazoductele Nord Stream, în zona controlată de agențiile de informații ale SUA

Incidentele de la gazoductele Nord Stream au avut loc în zona economică exclusivă a Danemarcei și Suediei, o zonă care este controlată în totalitate de agențiile de informații ale SUA, a declarat joi purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, în cadrul emisiunii Soloviev Live TV.

Comentând miercuri scurgerile din gazoductele Nord Stream 1 și 2, Zaharova a reamintit că oficialii de la Washington au afirmat la începutul acestui an că conducta Nord Stream 2 nu va intra niciodată în funcțiune.

„Joe Biden să răspundă”

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe a cerut, printre altele, ca președintele american Joe Biden să emită un răspuns cu privire la faptul că Washingtonul și-a pus în aplicare amenințarea privind gazoductele, din 25 și 26 septembrie, scrie Tass.

„Vorbind despre locul unde a avut loc incidentul (…) Au existat acuzații că acelea sunt ape neutre și așa mai departe. Dar aceea este zona economică exclusivă a Danemarcei și Suediei (…) țări foarte centrate pe NATO, care sunt îndopate cu arme fabricate în SUA și care sunt controlate în totalitate de agențiile de informații americane (…) care dețin întregul control al situației de acolo”, a declarat diplomatul rus.

author avatar
Tudor Borcea
346 afisari

2 COMENTARII

  1. Mai Borcea , cauta spiciul ramolitului Biden si pune-l ca atasament vezi februarie 2022 ! , „daca Rusia ataca Ucraina Nord stream 2 nu va mai fi „,n-am spus-o eu a spus-o cel care azi vorbeste cu mortii si nu-i prima data !.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger