AcasăȘTIRI EXTERNERusia anunță condițiile pentru a înceta bombardarea Ucrainei! Iată ce vrea Putin!

Rusia anunță condițiile pentru a înceta bombardarea Ucrainei! Iată ce vrea Putin!

rusiaRusia anunță condițiile pentru a înceta bombardarea Ucrainei! Iată ce vrea Putin!

Kremlinul a venit cu o propunere incredibilă pentru Kiev, la câteva ore după ce Rusia a început invazia în Ucraina. Iar dacă aceasta va fi respectată, atunci războiul va înceta, anunță Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Oficialul anunță că războiul dintre Rusia și Ucraina se poate opri de îndată, doar dacă Ucraina va respecta cerința Moscovei. Mai exact, Rusia va cădea la pace cu Ucraina dacă Kievul va garanta că este un stat neutru, nu NATO și nu UE și totodată, trebuie să promită și că nu va avea arme pe teritoriul său.

„Moscova este gata să negocieze termenii pentru a se face pace cu Kievul. În schimb, Ucraina ar trebui să garanteze un statut neutru, nu NATO, nu UE, cu promisiunea că nu vor avea arme pe teritoriul său”, a spus Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, pentru RussiaToday.

Ucraina trebuie să devină stat neutru

Acesta a mai adăugat că în cazul în care Ucraina nu va respecta promisiunea și nu va fi dispusă să respecte o astfel de condiție, operațiunile militare vor continua atâta timp cât va fi nevoie.

În același timp, Rusia a mai transmis și că este vorba despre o acțiune de „pacificare” și de protejare a cetățenilor rusofoni, acuzând Ucraina că pune la cale un genocid. „Rusia nu poate fi pusă în spatele unei cortine de fier”, a declarat Dmitri Peskov, potrivit Interfax.

author avatar
Andreea Vlad
6.343 afisari

10 COMENTARII

    • Inseamna ca nu stii geografie. Daca Rusia ocupa militar Ucraina, atunci Romania se invecineaza cu Rusia si poate se trezesc „rusnacii” sa vina sa iti bata in geam.

      • Rusii au cerut neutralitate Ukrainei nu sa-i ocupe.Daca nu vor vor fi ocupati…Ukraina e pt.rusi ,ce e Kosovo pt.sirbi…

      • Ivane, ce-i rau sa-ti bata Ivan in geam dimineata si sa te pofteasca la o vodca?
        Vezi harta din 1922 . Romania avea fix granita cu Rusia.

  1. mda dar nu cred ca ii vor lasa americanii pe ucrainieni sa faca asta pt ca americanii vor sa fie cat mai aproape de Rusia sa fie clar .

    Si asta ii va costa pe ucrainieni. nu pe americani !

  2. „…Ucraina dacă Kievul va garanta că este un stat neutru, nu NATO și nu UE și totodată, trebuie să promită și că nu va avea arme pe teritoriul său.”
    Este ceva exagerat sau la nelocul lui in aceasta cerinta?Eu cred ca nu.

  3. CERINTA RUSIEI ESTE IN CONFORMITATE CU ACORDUL DEZARMARII UCRAINEI IN 1991 CAND S-AU RETRAS TOATE RACHETELE CU FOCOASE NUCLEARE DE PE TERITORIUL UCRAINEI .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger