AcasăȘTIRI EXTERNERusia, „deschisă dialogului cu Ucraina”. Ce condiții pune Vladimir Putin

Rusia, „deschisă dialogului cu Ucraina”. Ce condiții pune Vladimir Putin

vladimir putinPutin, un lider grozav pentru țara lui. Un regizor american, laureat cu trei Oscaruri, îl ridică în slăvi

Într-o convorbire telefonică cu președintele turc Recep Tayyip Erdogan, Vladimir Putin a reiterat că Kievul trebuie să se conformeze „cererilor bine cunoscute și exprimate în mod repetat” de Moscova.

Președintele rus a declarat că este pregătit pentru un dialog cu Ucraina, dar cu anumite condiții.

Respectarea „noilor realități teritoriale”

Kremlinul a făcut anunțul la orele prânzului. Rusia este deschisă dialogului cu Ucraina, cu condiția ca aceasta să accepte „noile realități teritoriale” care decurg din ofensiva rusă, a declarat joi președintele Vladimir Putin.

Într-o conversație telefonică cu președintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a cerut un armistițiu în Ucraina, liderul de la Kremlin „a repetat că Rusia este deschisă la un dialog serios – cu condiția ca autoritățile de la Kiev să respecte cererile bine cunoscute și exprimate în mod repetat și să ia în considerare noile realități teritoriale”, potrivit unui comunicat al Kremlinului.

Potrivit Kremlinului, Putin „a recunoscut rolul distructiv al Occidentului, oferind arme Kievului, furnizând informații și îndrumări”.

Într-un plan de pace în zece puncte prezentat în noiembrie anul trecut, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că integritatea teritorială a Ucrainei nu este negociabilă.

Moscova a răspuns reiterând că nu va returna nici un teritoriu „anexat” Ucrainei.

author avatar
Tudor Borcea
798 afisari

13 COMENTARII

  1. Cineva a fost extrem de inteligent aici,diabolic as spune.A vazut cum stau fata in fata o haita de maidanezi si o haita de lupi si le-a aruncat o ciozvarta de carne exact la mijloc pe care haitele s-au incaierat.Ciozvarta de care vorbim sunt minereurile de litiu din Donbas dar e de fapt FataMorgana…toti prostii se bat dar niciunul nu o atinge…minereurile tot acolo sunt si nu le atinge nimeni dar prostanii mor ca lemmings sinucidere in masa

    • Rusia a pornit aceasta actiune pentru ca NATO nu si-a respectat propriul angajament luat in 1991 fara a fi cerut de Ruria – sa nu extinda alianta spre Est. Motivul real al intrarii rusilor in Ucraina, Tara Satanei, a fost ca Poponel Zelenski cel original a cerut intrarea Ucrainei in NATO. Al doilea motiv este ca armata rusa a distrus 31 de laboratoare militare de arme biologice, printre care 3 ale Mossad, care fabricau RABIA cu care voiau sa extermine omenirea.Acest microb aruncat din aer ar fi dus la un carnagiu planetar si in 6 luni omenirea disparea, mancandu-se oamenii intre ei. Trupele speciale rusesti au descoperit peste 35 de mii de copii pregatiti pentru a fi vanduti satanistilor pentru viol si ritualuri satanice. Putin a vrut ca pana in Mai sa incheie actiunea, dar NATO, CIA, Mossad si UE au vrut sa se ajunga la razboi mondial.Rusii au filmat toate actiunile lor pe campul de lupta, si unele inscenari ale nazistilor lui Poponel care si-au omorat proprii concetateni ca sa dea vina pe armata rusa.

      Reptila Angliei a fost omorata de Mafia Khazara, satanistul Papa Maledict ( Retzinger )a dat coltzul, sheful real al iezuitilor – USR este in rahat, acum urmeaza arestarea lui Alzhaimer Bideu si a tuturor poponarilor si lesbienilor din sleahta lui, si va incepe sarabanda arestarilor si spanzuratoarea in piata publica.

    • Acum imaginile vor rula in cinematografele din Rusia, si pentru ca oamenii pot filma cu telefonul, cu siguranta multe scena de razboi real vor aparea si pe net.

  2. Inainte de ofensiva finala V. Putin mai incearca o intelegere cu Mafia Khazara si cu Cabala, pentru a se convinge definitiv ca inchinatorii la Satana vor cu roice prêt sa fie, si asa va fi.

    Astept cu nerabdare atacul final al Chinei asupra Taiwanului și al Rusiei asupra Ucrainei, și o ofensivă simultană a Rusiei, China, Coreea de Nord, Turcia, Iran, Serbia, Belarus și forța spațială secretă pentru a copleși toate forțele militare controlate de mafia khazară. Armele nucleare nu vor vor putea fi detonate în timpul acestui conflict.

  3. Priviti pe steagul Rusiei si il veti vedea pe Sfantul Gheorghe omoarand Balaurul.

    Asa se va intampla cu balaurul cu multe capete: in Ucraina, UE, Elvetia, UK, etc.

    Republica Comunista America s-ar putea sa ajunga la razboi civil daca americanii dorm in picioare si nu inteleg ce li se intampla.

  4. Anonim 20:47, ai vorbit de toti banii: cine sa se supuna sau sa dispara ?
    Rusia sa se supuna nazistilor khazari inchinatori la Satana ?

  5. Una este ce avem acum conflict intre rusi si ukr dar daca se extinde treaba va fi razboi mondial cu aliatii Rusiei.Deci NATO nu are niciun fel de baza legala sa declanseze razboi mondial pentru ukr.,asa ca provoaca la maxim pe rusi sa atace.
    La prima vedere pare un plan diabolic de a extermina miliarde de oameni clocit de satanistii khazari dar in spatele lor este un grup de extraterestri malefici din vremea lui Hitler(asazisii greys)
    Prostia khazarilor de a se baza pe greys este fatala,deoarece exista si alte grupuri mult mai puternice decat greys
    Vom vedea chestii spectaculoase,dar greys nu au niciun fel de sansa si nici satanistii khazari
    Cei care viseaza la „succesuri” sa-si faca repede bagajele sau testamentul….asa ca prime victime colaterale vor fi tarile Benelux,si nu numai ele.
    Deci nu e vorba de rusi…ci de satanisti ei sunt inamicul indiferent unde se infiltreaza.Daca nu se predau vor fi spulberati.AMIN

  6. Vestul e deviant. Cultura lui e deja satanistă. Rusia să se întoarcă la Hristos și împreună vom birui Balaurul care a sedus din nou Vestul dominat de anglo-saxoni cu oferta lui consumistică și antiHristos…

  7. @Alex
    Tu vrei deci ca popoarele din Cecenia, Daghestan, Siberia, Republica Saha (Iacutia), Republica Buriatia sa devina sclavii khazarilor americani.Dar pe locuitorii acestor tari i-ai intrebat daca vor sa slujeasca drept sclavi ai stanei sioniste?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger