AcasăȘTIRI EXTERNERusia: Big Pharma, implicată în biolaboratoarele din Ucraina / „George Soros este...

Rusia: Big Pharma, implicată în biolaboratoarele din Ucraina / „George Soros este principalul sponsor”

Rusia: Big Pharma, implicată în biolaboratoarele din Ucraina / „George Soros este principalul sponsor”

Producătorii de vaccinuri împotriva Covid-19, Pfizer și Moderna, au fost implicați în activitățile biologice militare americane din Ucraina, a anunțat miercuri Igor Kirillov, șeful trupelor de protecție împotriva radiațiilor, apărare chimică și biologică (RCBZ) din cadrul Forțelor Armate Ruse.

El a menționat că liderii Partidului Democrat sunt ideologii activităților militar-biologice ale SUA în Ucraina. Baza legislativă, a precizat Kirillov, pentru finanțarea cercetărilor militaro-biologice direct din bugetul federal.

Barack Obama, Hillary Clinton, Joe Biden…

„În această schemă sunt implicate mari companii farmaceutice, printre care Pfizer, Moderna, Merck, precum și Gilead, care este afiliată la departamentul militar american al SUA”, a spus Kirillov. Potrivit acestuia, specialiștii americani lucrează la testarea de noi medicamente, ocolind standardele internaționale de siguranță.

Potrivit informațiilor prezentate de șeful trupelor RCBZ, în 2005 Barack Obama a încheiat un acord de parteneriat cu Ucraina pentru a începe implementarea programelor biologice militare în această țară. Hillary Clinton, potrivit datelor prezentate, a inițiat adoptarea strategiei americane de contracarare a amenințărilor biologice și a contribuit la legalizarea cercetărilor cu dublă utilizare, în timp ce Joe Biden a coordonat activitățile programului biologic militar și a fost implicat în fraude financiare în Ucraina, scrie Tass.

George Soros este principalul sponsor al cercetărilor biologice militare din Ucraina și un lobbyist al Big Pharma”, a spus Kirilov

Ucraina, teren de testare pentru Occident

„Alături de companiile farmaceutice americane și de contractorii Pentagonului, structurile de stat ucrainene sunt implicate în activități biologice militare, ale căror sarcini principale sunt de a ascunde activitățile ilegale, de a efectua teste pe teren și clinice și de a furniza biomaterialul necesar”.

Kirillov a mai spus că și Germania și Polonia își implementează proiectele biologice militare pe teritoriul Ucrainei. Potrivit lui Kirillov, Ucraina este un teren de testare pentru Occident pentru a dezvolta componente de arme biologice și a testa noi mostre de produse farmaceutice.

În prezent, cel puțin 30 de state dispun de baza pentru producerea de arme biologice în toată regula sau de componente cheie ale acestora, dar utilizarea și dezvoltarea lor contravin Convenției privind armele biologice, care este în vigoare în relație cu 183 de țări.

author avatar
Tudor Borcea
1.237 afisari

10 COMENTARII

  1. Asta explica de ce Donald Trump ” nu era bun sa conduca USA”- pentru ca nu era implicat in afacerile democratilor cu Soros.Iar banii pentru chestiile astea nu vin din conturile lui Soros ci au fost jefuiti de complicii democratilor din tarile Est-europene prin tot felul de escrocherii si coruptie guvernamentala.Mafia portocalie a lui Petro-Qiorul sigur este implicata

    • PETROV ai sponsorizat fabricarea de virusi cu banii furati din imobiliare si ANRP? De ce este protejata curva Nutzy din Plescoi?

  2. astea sint stiute si sint de acum banalitati . veniti cu dovezi si ati castigat instant razboiul .

  3. Nemernicu asta de jelinschi a bagat in gatul europei big farma americana sa distruga si ce maiv e mancare normalal cat de cat si sa vina bilache mondialu cu carne sintetica, multe vaxxuri etc!! Nebunii planetei si toate mizeriile de ideologii astia le fac iar politrucii europeni sunt slugile lor!!

  4. ASA se poate explica si rezistenta MERCENARILOR Azov din uzina cu subterane Azovstal din Mariupol. Acolo sunt ” DOLARII” investitii de George Soros, in laboratoarele bacteorologice ale mortii. Si NEMERNICUL de Zelenski,care stie de ele, azi face pe ” eroul umanitatii si democratiei” si totul cu sprijinul bosorogului de Joe Biden.

  5. Era deja cunoscuta aceasta „cercetare” si recunoscută de madam Anulând, balbaindu-se, căci nu e o persoană inteligentă ca sa poata minți cu argumente. La Azovstal, în catacombe, pe 5 niveluri, sînt cercetători si militari din multe țări NATO, vestice, prinși în capcana. Nu vor sa se predea ca iese cu scandal internațional. Destul de supărător pentru oamenii normali.asa se justifica jaful la nivel global săvârșit de fotbaliști.

  6. Gunoaiele drogate de democrati amerlicani au investit in laboratoarele din Ucraina si au produs virusul covid 19 ,un genocit mondial

  7. Idioțenii cât casa. Povești de coșmar, inventate cap-coadă de o propagandă bolnavă. Propagandă care a refuzat o jumătate de secol să recunoască masacrul armatei roșii din pădurea Katyn, până când a desecretizat Elțîn arhivele KGB-ului. Abatereaa atenției spre false tine. Inventate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger