AcasăȘTIRI EXTERNERusia acuză SUA de finanţarea unor cercetări cu arme biologice în Ucraina....

Rusia acuză SUA de finanţarea unor cercetări cu arme biologice în Ucraina. Kremlinul susține că deține probe

rusiaRusia acuză SUA de finanţarea unor cercetări cu arme biologice în Ucraina. Kremlinul susține că deține probe

Kremlinul acuză direct Pentagonul că a sponsorizat crearea de arme biologice în Ucraina și susține că a găsit dovezi în acest sens.

Rusia, prin vocea ministrului rus al Apărării Igor Konaşenkov, spune că obiectivul acestor cercetări biologice finanţate de SUA în Ucraina era să creeze un mecansim de răspândire furtivă a unor patogeni ucigaşi, precum coronavirus, antrax sau pestă porcină.

Oficialul rus susţine că Moscova a preluat „documente predate de către angajaţi ai unor laborartoare ucrainene” în care se vorbeşte despre „transferul unor materiale biologice umane prelevate în Ucraina către ţări străine, la cererea unor oficiali americani”.

Igor Konaşenkov citează, de asemenea, un „proiect american” privind transmiterea unor agenţi patogeni de către păsări sălbatice migratoare din Ucraina în Rusia şi în alte ţări vecine”.

Pentagonul a recunoscut că finanțează biolaboratoare în Ucraina

Recent, secretarul de stat american Victoria Nuland a recunoscut că Pentagonul finanța biolaboratoare de cercetare a virușilor umani în Ucraina și că se duce bătălia militară tocmai pentru ca Rusia să nu pună mâna pe cercetările de acolo.

Un eveniment grav din urmă cu 4 ani arată că lucrurile par scăpate de sub control în Ucraina. Hepatita A a izbucnit în circumstanțe suspecte în 2018 în mai multe zone din sud-estul Ucrainei, fix acolo unde se află și o serie de laboratoare biologice controlate de americani. În ianuarie 2018, 37 de persoane cu Hepatită A au fost internate în orașul Mykolaiv!

În ianuarie 2016, cel puțin 20 de soldați ucraineni au murit acolo din cauza unui virus asemănător gripei scăpat de sub control; în același „incident”, alți 200 de militari au fost internați în spital. Guvernul ucrainean nu a oferit nicio informație despre soldații care au murit, totul a fost clasificat.

author avatar
Andreea Vlad
515 afisari

3 COMENTARII

  1. ,,Președintele rus Vladimir Putin i-a spus marți președintelui Trump că armata Rusiei a distrus o multitudine de facilități străine de arme biologice care aveau carte albă în Ucraina și că armata sa a luat măsuri decisive și strategice pentru a scăpa națiunea coruptă de ceea ce el a numit influența satanică, a declarat o sursă anonimă din Mar-a-Lago pentru Real Raw News.
    Amata rusă a șters următoarele: – 11 facilități de arme biologice finanțate de Departamentul de Stat/Departamentul Apărării SUA; – 4 centre germane de cercetare chimică toxică; – 3 centre elvețiene de nanotehnologie; – 1 consorțiu bio-tehnologic francez; – 3 laboratoare israeliene care lucrau cu febrilitate pentru a crea o armă biologică bazată pe rabie împrăștiată din aer.
    În plus, Putin a susținut că forțele sale au efectuat lovituri de precizie asupra biolaboratoarelor mobile (mașini cu 18 roți adaptate în mod nesigur în laboratoare improvizate) care încercau să transporte agenți patogeni letali peste granița cu Ucraina în Polonia…
    Mai mult, Putin a spus că avioanele sale de luptă au distrus o vilă de 200 de acri, deținută de Biden, la 35 km vest de Kiev. El a insistat că Biden este profund implicat în întreprinderile criminale ale Ucrainei și i-a promis lui Trump că va oferi în curând lumii „toate dovezile de care are nevoie”.
    ,, Dacă aș fi vrut să cuceresc Ucraina, aș trimite 1.000 de avioane. Știi cum arată o invazie adevărată. Uitați-vă la înregistrări video ale Americii „Șoc și groază” în Irak. Asta este o invazie.
    Aș putea dacă vreau, dar nu acesta este obiectivul meu”, i-a spus Putin lui Trump.”

    ,,Forțele Speciale Ruse, în timp ce căutau arme de distrugere în masă, au dat peste o clădire din cărămidă plină de copii captivi.Oamenii lui Putin au găsit alte trei locații, fiecare cu 25-60 de copii înăuntru…’’

  2. DE AIA SE GRABESC CU CENZURA SATANISTII CA RAED ARAFAT SI DAN VOICULESCU…SA NE RUGAM PENTRU SUFLETELE ACESTEA PIERDUTE SI PENTRU FAMILIA DISTRUSULUI VARAN…DE 32 DE ANI DISTRUGE ROMANIA, FURA CU TOT NEAMUL SI STRICA TOT CE ATINGE…SA PUNEM LA POMENIRE IN TOT ACEST POST DAN, CAMELIA RODICA, MIRELA CORINA, DANA, SOFIA SI LIANA…SA I SE INTOARCA RAZBOIUL PE CARE IL PROPAGA PE CASELE SI FAMILIILE LOR..
    AMIN! PROPAGANDA IDIOTILOR..
    CU CAT O SA ASCUNDETI MAI MULT, CU ATAT VETI FI DISTRUSI MAI TARE…
    LABE TRISTE!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger