AcasăȘTIRI EXTERNERusia a făcut PRAF şi pulbere rachetele Harpoon livrate de Marea Britanie

Rusia a făcut PRAF şi pulbere rachetele Harpoon livrate de Marea Britanie

rachete HarpoonRusia a făcut PRAF şi pulbere rachetele Harpoon livrate de Marea Britanie

Ruşii anunţă că au reuşit să distrugă o parte din armele trimise de Occident în Ucraina. Kremlinul spune că a făcut praf şi pulbere două instalații ale sistemului de rachete Harpoon livrate din Marea Britanie cu arme maritime de înaltă precizie în regiunea Odesa.

Armele maritime de înaltă precizie din apropierea satului Liman din regiunea Odesa au distrus două instalații ale sistemului de rachete de coastă Harpoon livrate din Marea Britanie”, a spus generalul-locotenent Igor Konașenkov.

Ucraina spune că Rusia joacă Jocurile foamei cu lumea

Ministrul ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba, acuză Rusia că joacă „Jocurile foamei” (Hunger games) cu lumea, în cadrul unei intervenții video la reuniunea G20 din Bali.

Practic, Rusia joacă Jocurile foamei cu lumea, impunând blocada navală a porturilor ucrainene, pe de o parte, și dând vina pe Ucraina pentru acest lucru, pe de altă parte. Rusia privește dependența altor țări de orice tip de resurse ca pe o slăbiciune și o invitație de a folosi această dependență în folosul Rusiei”, a declarat Dmitro Kuleba.

author avatar
Andrei Ștefan