AcasăȘTIRI EXTERNERomânii, spaima bancomatelor din Germania! Au dat 50 de atacuri

Românii, spaima bancomatelor din Germania! Au dat 50 de atacuri

jaf_armat

Poliţiştii nemţi au reuşit să prindă câţiva români, care alături de alţi infractori străini, au dat spargeri la bancomatele din landurile germane Baden Wurttemberg și Bavaria.

Printre cele nouă persoane arestate sunt și cetățeni români, potrivit anchetatorilor, care nu au dat însă nume.

Aruncau ATM-urile în aer

Indivizii foloseau explozibili pentru a detona ATM-urile și nu o dată au pus în pericol viețile unor trecători.

În total, gruparea ar fi furat aproape șase milioane de euro. La percheziții, polițiștii au descoperit sume mari de bani, dar și pachete de explozibili pregătite special pentru viitoare jafuri.

author avatar
Andrei Ștefan
436 afisari

8 COMENTARII

    • Recupereaza ce au furat germanii de la noi! Dar ar trebui sa fure cu totii, 24h/24h, pentru a recupera cele 19 MILIARDE DE EURO pe care Germania le datoreaza Romaniei.
      Ce fura romanii din Occident e mizilic pe langa ce au furat occidentalii de la noi! Numai austriecii au ciordit peste 900 de TONE DE AUR si circa 4440 de TONE DE ARGINT.

  1. buni baieti. de unde stiti ca erau si români?
    nu cumva sunt omuleti verzi, facuti români pe vremea lui orban?

  2. se antreneaza in jermanik pt. ca apoi sa aplice in tara lor natala unde bogatia e adunata gramada la boierii din politica.

  3. Boierii de la noi din politica, ar trebui talhariti cu violenta, jefuiti, nu furati, cand nu sunt acasa. Sa vina la ei doi ofiteri din Gestapo, cu palariile acelea. Buna ziua, domnul senator cutare? Da ! Zbang, doua gloante in cap. Palariile inapoi pe cap, .. Buna seara doamna, vai ce copil dragut aveti ! In ce clasa esti pustiule? Bravo, bravo, sa inveti bine. Si roiu..

  4. Asta inseamna dreptate pentru sute de capsunari, fosti meseriasi in fabrici, si badante, mame care sunt despartite de copii. Nu v ar placea? Stiu ca nu, ca sunteti injectati cu democratia oferita de oamenii bogati. De ei sa aveti parte!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger