AcasăȘTIRI EXTERNERomânii de etnie romă s-au bătut pe aeroportul Luton, din Anglia! Turiştii...

Românii de etnie romă s-au bătut pe aeroportul Luton, din Anglia! Turiştii au rămas îngroziţi! (VIDEO)

aeroport-lutonRomânii de etnie romă s-au bătut pe aeroportul Luton, din Anglia! Turiştii au rămas îngroziţi!

Turiştii care au tranzitat aeroportul Luton, din Anglia, vineri dimneaţă, au fost martorii unor scene groaznice. Securitatea şi poliţia au intervenit cu greu.

Ce s-a întâmplat? Mai mulți români de etnie romă s-au bătut în sala de așteptare a aeroportului. Scandalul a pornit de la doi bărbaţi care au început să îşi împartă pumni şi picioare, iar în câteva secunde totul s-a transformat într-o încăierare generală.

În cele din urmă, autorităţile au reuşit să intervină şi să stingă acest conflict, însă spaima pe care au tras-o ceilalţi călători a rămas. Astfel, încă o dată, numele ţării noastre a fost pătat în presa din Marea Britanie.

Marea Britanie, ostilă faţă de imigranții din UE

Tratamentul ostil al Marii Britanii față de potențiali imigranți din UE îi traumatizează pe vizitatorii europeni, iar străinii din Marea Britanie se tem să-și mai cheme rudele în vizită.

Cea mai mică suspiciune că cineva ar putea intra în Marea Britanie pentru a lucra este adesea suficientă pentru ca un cetățean UE să fie reținut în centrele de detenție pentru imigranți până la o săptămână și apoi expulzat în țara de origine.

Plângerile rudelor și familiilor de europeni din Marea Britanie au rămas fără răspuns sau au fost ignorate de Ministerul britanic de Interne și de unii parlamentari, spun oamenii care s-au confruntat cu astfel de situații.

author avatar
Andrei Ștefan