AcasăȘTIRI EXTERNERomânii de etnie romă s-au bătut pe aeroportul Luton, din Anglia! Turiştii...

Românii de etnie romă s-au bătut pe aeroportul Luton, din Anglia! Turiştii au rămas îngroziţi! (VIDEO)

aeroport-lutonRomânii de etnie romă s-au bătut pe aeroportul Luton, din Anglia! Turiştii au rămas îngroziţi!

Turiştii care au tranzitat aeroportul Luton, din Anglia, vineri dimneaţă, au fost martorii unor scene groaznice. Securitatea şi poliţia au intervenit cu greu.

Ce s-a întâmplat? Mai mulți români de etnie romă s-au bătut în sala de așteptare a aeroportului. Scandalul a pornit de la doi bărbaţi care au început să îşi împartă pumni şi picioare, iar în câteva secunde totul s-a transformat într-o încăierare generală.

În cele din urmă, autorităţile au reuşit să intervină şi să stingă acest conflict, însă spaima pe care au tras-o ceilalţi călători a rămas. Astfel, încă o dată, numele ţării noastre a fost pătat în presa din Marea Britanie.

Marea Britanie, ostilă faţă de imigranții din UE

Tratamentul ostil al Marii Britanii față de potențiali imigranți din UE îi traumatizează pe vizitatorii europeni, iar străinii din Marea Britanie se tem să-și mai cheme rudele în vizită.

Cea mai mică suspiciune că cineva ar putea intra în Marea Britanie pentru a lucra este adesea suficientă pentru ca un cetățean UE să fie reținut în centrele de detenție pentru imigranți până la o săptămână și apoi expulzat în țara de origine.

Plângerile rudelor și familiilor de europeni din Marea Britanie au rămas fără răspuns sau au fost ignorate de Ministerul britanic de Interne și de unii parlamentari, spun oamenii care s-au confruntat cu astfel de situații.

author avatar
Andrei Ștefan
1.336 afisari

9 COMENTARII

    • Nu mai manca k k t bai securistule ii sare cna-ul condus de cu securistii tai scoliti p’afara in cap daca le zice pe nume.

        • Ba tu esti țigan securist, bah b*o*ule , tata ar fi avut pensie mare daca era securist si si-ar fi permis sa le zica pe nume!

      • Țigani, băi! Sînt țigani borîți, la fel cum există și români borîți. Dacă afirm că… nu știu…Dona Dumitru Simică era un ȚIGAN care cînta frumos, înseamnă că sînt rasist? Țigani li se spune peste tot, numai prostii și” corecții politici ” din Romania – mai ales din politică și presă, două mari rău-făcătoare ale poporului român – numai ăștia, zic, pun botul la ” rom ” (rrom) – termen inventat pentru a fi mai ușor asimilați sau amestecați, de-a valma, cu românii, ca să fim batjocoriți mai ușor, pretutindeni în lume, de cei care numai bine nu ne vor. Dacă n-ai priceput o chestiune atît de simplă atunci ești cam prost.

  1. cand vor sunt romani iar cand isi cer drepturi si se vor minoritari se numesc romi si plang ca sunt discriminati si oropsiti !!!!!!!!!astia ne au facut pe toti de ras in europa de zeci de ani!!!!!!

  2. Ziceti si voi țhigani.
    Nu au treaba nici cu Roma nici cu Romania nici cu tara sau macar scrieti minoritatea rrome.
    Doar incurca reteaua informatica a lumii si denegreaza natia romana.Prostanii cred ca e una si aceasi roma cu roman…
    Asa se face ca in competitiile sportive s-a trecut de la Rom la Rum iar noi suntem confundati cu thiganii, nestiind ca sunt tari cu nr mai mare de thigani ca Romania de ex Ungaria, Rusia sau Bulgaria. Iar sunt tari civilizate cu nr de 100x mai mare decat thigani in Romania, cu stramosii lor indienii asiatici la munca semilegal.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger