AcasăȘTIRI EXTERNERomânii care se ocupau cu traficul de droguri în Spania, ARESTAŢI! 11...

Românii care se ocupau cu traficul de droguri în Spania, ARESTAŢI! 11 tone de stupefiante, de 100 de milioane euro

Românii care se ocupau cu traficul de droguri în Spania, ARESTAŢI! 11 tone de stupefiante, de 100 de milioane euro

Românii care se ocupau cu traficul de droguri în Spania au fost arestaţi. Dar ei nu operau singuri, ci ajutaţi de colegii infractori din Maroc. Grupul infracţional a fost destructurat la Valencia, unde poliţiştii au capturat un transport de 526 de kilograme de hașiș.

În total, au fost efectuate mai bine de 9 percheziții în locuințe din Madrid, Toledo, Malaga fiind dezmembrată cea mai mare parte a organizației.

Drogurile ajungeau şi în România

Din Maroc și Spania, aceste droguri ajungeau în țări europene precum Franța, Italia, Belgia, Olanda și România. Persoanele reținute sunt de naționalitate franceză, spaniolă, română și italiană.

Poliţiştii au mai confiscat de la traficanţi 8 arme de foc, un telefon prin satelit, 2 mașini de împachetat marijuana, bani lichizi și un număr foarte mare de telefoane mobile, cele mai multe dintre ele criptate.

„Supercartel”, destructurat şi în Dubai

Supercartelul controla în jur de o treime din traficul de cocaină în Europa şi au arestat 49 de suspecţi în mai multe ţări. În urma operațiunii internaționale, au fost confiscate 30 de tone de cocaină, iar mai multe persoane au fost arestate pe teritoriul Europei în Franţa, Spania, Belgia şi Ţările de Jos, dar şi în Dubai, se arată în comunicat.

În Dubai au fost arestaţi doi suspecţi „de mare interes”, cu legături în Ţările de Jos, precum şi alţi doi cu legături în Spania şi doi având legături cu Franţa.

author avatar
Andrei Ștefan
481 afisari

3 COMENTARII

  1. Bai romanasilor din Spania, vedeti ca acum a-ti ramas datori sekureilor lui Hellvig, ca nu i-ati trimis la timp destula faina de calitate zero-zero-zero !! Deci, si prin urmare, atentie marita ce miscari bruste faceti pe acolo, la zuhaus, sa nu ii dati pe goarna de baietii cu ochii mult prea albastrii si ai lui Coldea, ca aia fac urat, la un moment dat 🙂 NUmai iopcriti ordinari si criminali in toata Europa asta atee, decadenta si kurkubeista, uite ce oameni rai sunt acolo, ca nu ii lasa si pe romanasi sa se ocupe de obiectul muncii 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger