AcasăȘTIRI EXTERNERomânii care au speriat SUA! Arestaţi pentru jafuri asociate cu crima organizată

Românii care au speriat SUA! Arestaţi pentru jafuri asociate cu crima organizată

Mogos Constantin (35 de ani) și Renaldo Vaduva (19 ani), doi români din SUA, au fost arestaţi în legătură cu mai multe serii de jafuri asociate cu crima organizată.

Infractorii sunt acuzați de furt, înșelăciuni și spălare de bani, vizând în principal persoanele în vârstă din comunitatea asiatică și indiană.

Ce tactică adoptau românii?

Conaţionalii noştri adoptă o tactică de înșelăciune cu bijuterii, adesea schimbând bijuteriile autentice cu altele false, după ce abordează victimele în vehicule închiriate, predominant SUV-uri noi.

Ofițerii au confiscat numerar, vehicule și dovezi relevante în urma perchezițiilor efectuate în reședințele din San Jose și Livermore.

Poliţia a găsit o mică avere la ei

Poliţiştii de peste Ocean au confiscat de la cei doi români aproximativ 13.000 de dolari în numerar, trei vehicule și au identificat dovezi posibil asociate cu infracțiuni precum furtul și înșelăciunile, inclusiv schimburile de bijuterii, înșelăciunile cu vehicule pe Facebook Marketplace, înșelăciuni cu carduri de credit și spălare de bani.

Aceștia sunt acuzați de jaf, furt armat de mașini și furt calificat.

238 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da..Da…Da!!!De trei ori,…DA!..Pe ori unde ,trec fratii nostrii de culoare, ori unde in lumea asta mare, dar cu pasaport ROMANESC, lasa urme. Daca in Romania, toti interlopii isi permit sa mituiasca pe aproape oricine ( coruptia, fiind ceva normal in Romania) si scapa bazma curata, asa ceva nu-si pot permite si in alte tari adevarat DEMOCRATE, mai ales ca.. SUA- CANADA-GERMANIA, si altele. Ei bine, daca acei….GAINARI, arestasi in SUA, …savarseau aceleasi infractiuni in ROMANIA, erau ACUMA…….BINE MERSII. !!!!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri