AcasăȘTIRI EXTERNERomânii care au speriat Germania: "Au tranșat un porc la 30 de...

Românii care au speriat Germania: „Au tranșat un porc la 30 de grade Celsius, în zona comună”

Bucureştenii care au stat la coadă să mănânce "un grătar" de Sf. Gheorghe au regretat când au văzut cât costă micii

Câţiva români au impresionat în mod negativ, în Germania. Un bărbat din orașul german Salzgitter (Saxonia Inferioară) dă vina pe vecinii săi de naționalitate română pentru faptul că nu sortează gunoiul pe care-l aruncă zilnic, astfel încât compania de salubritate refuză să-l ridice.

Neamţul descumpănit a relatat cum se degradează cartierul și întregul său oraș din regiunea metropolitană Hanovra-Brunswick-Göttingen-Wolfsburg, din cauza gunoaielor.

S-a plâns de prezenţa românilor

„Cartierul s-a schimbat foarte mult în ultimii ani. Au venit mulți români și, din păcate, unii dintre ei s-au purtat destul de greșit, ca să zic așa Se comportă total rău”, a declarat bărbatul.

Deși a subliniat că nu este vorba despre faptul că vecinii săi sunt străini, cetățeanul german mărturisește că este preocupat de comportamentul lor și că se îndoiește că vecinii săi români chiar vor să se integreze.

Au tranşat porcul în grădină

Germanul susține că românii au tranșat un porc vara trecută, când afară erau 30 de grade Celsius, fiind evenimentul care l-a deranjat cel mai tare.

„Apoi l-au tranșat pe o pe o masă, după-amiaza, la 30 de grade Celsius, aici, în zona comună”, s-a plâns neamţul.

Poliția nu a putut interveni deoarece fiecare membru al unei comunități de proprietari poate face aproape orice dorește în spațiul său privat.

author avatar
Andrei Ștefan
803 afisari

6 COMENTARII

  1. Ca obiceiurile proaste de acasa, unde arunca orice oriunde, le-au carat cu ei si-n Germania, nu-i nimic nou. Peste tot auzi ”da-i in …sa de nemtalai”, da, dar tu ai venit sa faci un ban mai mult ca acasa nu sa-ti ”garezi” democratia originala paizana in tara lor, ca-i a lor si nu-i a ta. Unii nu invata nimic ori cat ar sta, oriunde s-ar duce. Ca si-au taiat porcul la 30 de grade, treaba lor, poate erau constipati si aveau nevoie de niscaiva cufureala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger