AcasăȘTIRI EXTERNEAfiș scandalos în cel mai mare lanț de supermarketuri din Londra! Românii...

Afiș scandalos în cel mai mare lanț de supermarketuri din Londra! Românii sunt revoltați de cum îi văd englezii!

afisRomânii au fost acuzaţi de furt, pe faţă, într-un magazin din Londra. Afişul scandalos din magazine

Conaţionalii noştri din capitala Angliei se simt discriminaţi. Practic, au fost acuzaţi de furt, pe faţă, într-un supermarket din Londra.

Cunoscutul lanţ Tesco a afişat la unul din standuri un mesaj revoltător la adresa românilor, textul fiind scris în limba română.

Ce scrie în afiş?

Avertisment pentru hoţii din magazine. Hoţii din magazine prinşi vor fi urmăriţi penal. Ofiţeri de poliţie îmbrăcaţi în civil acţionează în această zonă”, este afişul care i-a revoltat pe românii cinstiţi din Londra.

Umilitorul afiș a fost făcut public de Iolanda Costide, un arhitect român cunoscut în Londra, care până în 1995 a condus Asociaţia Culturală a Românilor din Anglia. Iolanda Costide a reacţionat dur la vederea afişului şi a trimis o scrisoare de protest conducerii magazinului Tesco.

Arhitecta Iolanda Costide a luat atitudine

Ea a spus că este o jignire la adresa românilor cinstiţi. „Nu este demn ca un lanţ care se prezintă ca progresist, în serviciul oamenilor, cum ar fi Tesco, să permită profilarea etnică în magazinele sale. Imaginea prezintă un avertisment, în limba română, împotriva hoţului.

Trebuie să credem că toţi românii sunt hoţi, sau poate doar aceia care nu stăpânesc limba bardului şi au nevoie ca acest mesaj scandalos să fie explicat în limba română? Vă rog cu amabilitate să îndepărtaţi astfel de afişe din magazinele dvs., în caz contrar, vom atrage atenţia Comisiei pentru egalitate şi drepturile omului asupra practicilor dvs„, este mesajul Iolandei Costide.

author avatar
Andrei Ștefan
758 afisari

5 COMENTARII

  1. Și, ce, nu e adevărat că ciorile și alți bagabonți care trec drept români fură din magazine și talharesc?

  2. De ce este afisul „discriminare la adresa conationalilor nostri”, deoarece nu se aminteste vad, nicaieri cuvantul roman, tigan , rrroooommmm etc. ??? Pentru ca-i scris in limba ramana??? Poate au vrut sa fie „europeni” cum le place unora sa zica si l-au scris probabil in toate limbile conationalitatilor, in ideea ca unii nu vorbesc decat limba de la origine (uneori nici pe aia corect). Pai atunci si fratii nostri de „nationalitate” ar trebui sa se simta si ei jigniti… ca la cate anunturi si afise sant expuse in toata tara noastra , doar in limba lor… ohooo… Sa nu facem pe „pudicii” cand nu e cazul… Stim foarte bine toti ce se intampla afara cu romanii, ce fac acestia (unii) iar eu cred ca un procent din hotararea englezilor de parasire a UNIUNII a fost si „navalirea acestor hoarde”…

  3. se injosesc singuri ca cu toata tehnica si cu toata politia lor nu sunt in stare sa i prinda!!!!!!!e doar o umilire ca dar din partea conatinalilor lui charles care iubeste Romania de nu se mai poate!!!!!!! e promotor al tarii noastre in lume si acolo la el ne trateaza junk.

  4. DISCRIMINARE….pe bune…ce tupeu…hmmm ce tot ne victimizam mereu …. am fost,suntem,si vom ramane SCLAVI…am fost,suntem si vom ramane “CURVE”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger