AcasăȘTIRI EXTERNERomânia, câmp de luptă în războiul America - Rusia. Rachetele lui Putin,...

România, câmp de luptă în războiul America – Rusia. Rachetele lui Putin, îndreptate spre București?!

Peste 100.000 de soldați pe granița cu Ucraina, pregătiți să treacă frontiera imediat ce Vladimir Putin dă ordinul de atac. Azi, omenirea este mai aproape de un conflict major decât a fost vreodată în ultimii 30 de ani, de la căderea Cortinei de Fier. Și, din păcate, România este târâtă de aliați în această mizerie, cu sau fără voia ei, deși, la ce conducători are, mai aproape de adevăr e prima variantă. În orice moment țara noastră poate ajunge în situația Ucrainei, devenind câmp de luptă în războiul America – Rusia.

Rachetele lui Putin, îndreptate spre București? Poate că nu în acest moment, dar într-un scenariu deloc fantezist, în mod cert! Să nu uităm că de mai multe ori „Țarul” a spus că România este o țintă pentru Federația Rusă, prin prisma scutului american de la Deveselu.

Macron își trimite și el soldații la București

Sub pretextul întăririi flancului estic al Alianței Nord-Atlantice, SUA au anunțat, prin vocea președintelui Joe Biden, suplimentarea numărului de militari staționați în România. Pentru Casa Albă, este mutarea perfectă, mai ales că autoritățile de la București s-au grăbit să anunțe că vor investi 3 miliarde de euro numai în modernizarea Bazei Kogălniceanu, de lângă Constanța. Acolo vor fi construite facilități de cazare (și nu doar atât!) pentru trupele „partenerului strategic”, care se vor bucura de tot confortul.

Imediat, Parisul a prins din zbor ce urmăresc să facă americanii și și-a anunțat și el intenția de a trimite soldați în România. Doar nu se face ca Franța să-și consume resursele sale (logistice, financiare și de orice altă natură) pe întreținerea propriilor trupe militare când de la București se strigă „Veniți la noi, vrem să primim cât mai mulți soldați străini”!

În plină campanie electorală, Emmanuel Macron caută să-l faulteze pe Biden și anunță că și Franța va apăra România. De cine, „fraților”? Că până acum nu am fost amenințați de nimeni. Azi, la început de 2022, România e amenințată de spectrul falimentului, de o implozie socială, de uriașele facturi la energie ale multinaționalelor Occidentului, care înrobesc poporul și economia țării. Mai degrabă acestea sunt amenințările care ne pasc, nu tancurile lui Putin!

Strategia Kremlinului – se repetă scenariul „Crimeea”?

Dacă invadarea Ucrainei este scoasă din calcul, așa cum repetă oficialii Kremlinului, atunci o singură strategie rămâne în picioare. Este vorba despre repetarea scenariului „Crimeea”, prin care Rusia ar urma să recunoască independența autoproclamatelor republici Luhansk și Donețk.

Că lucrurile vor sta altfel o arată și demersul făcut miercuri, 19 ianuarie, de mai mulți parlamentari ruşi, care i-au cerut preşedintelui Vladimir Putin să recunoască ca state independente cele două regiuni din estul Ucrainei. În Luhansk și Donețk populația este majoritar rusofonă și vorbim despre aproape 6 milioane de oameni! De la anexarea peninsulei Crimeea, etnicii ruși din Donețk și Luhansk au forțat și ei ruperea de Ucraina, dorind trecerea sub flamura roșie a Moscovei.

„Duma de stat rusă apelează la dvs., Vladimir Vladimirovici, cu o cerere de a lua în considerare recunoaşterea de către Federaţia Rusă a Republicii Populare Doneţk şi a Republicii Populare Luhansk ca state autosuficiente, suverane şi independente”, se arată în draftul de rezoluţie citit în Duma de Stat de 11 parlamentari.

Pe tabla de șah a conflictului din Ucraina, Putin ar putea muta recunoscând independența celor două provincii. Apoi, în mod cert, noile autorități de la Donețk și Luhansk ar cere alipirea la Federația Rusă și, implicit, protecția militară a Kremlinului, moment în care Kievul ar primi „șah”. „Novorusia” este numele noului teritoriu apărut.

De fapt, „linia roșie” despre care vorbește întruna Putin se numește Novorusia, istorica regiune compusă din Donețk și Luhansk. Cu această zonă tampon creată între Federația Rusă și NATO, Kievul ar fi liber să se integreze în orice alianță militară dorește.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
2.676 afisari

24 COMENTARII

      • Și uite asa progresisti globalisti în înțelegere cu ruși au căzut dezacord sa comute atenția de pe eșecul vaccinari și, a puzderii de reacții adverse generate de pisvaitaru experimental și fuga lor de răspundere în fără unui genocid

  1. Dam o cisterna vodca daca le deviaza spre bolintin vale si inca vreo cateva locatii maronii.

    • Stau intr-un vagon descoperit de marfar in gara Tiraspol , sunt vanat de frig si ma usuie si impegatu ca i-am ciordit curcanii …

      • Nu am triaba cu ala di la 17:39 , io nisi nu stiu unde-i Cotrocinii , singura dispirari ii sa apuc ghoiselu Primavierii …

  2. Bă, prostie mai mare ca la ăstia ai noştri care zgândăre că catul fără să miroasă, eu n-am văzut.
    Adică moşu american dă arme la toți fraierii si zice: luptați-vă nebunilor si omorați-vă între voi că noi americanii suntem bine merci.
    Îi înarmează pe toți si războaiele se poartă în țările fraierilor.
    Ce dreacu v-a dat nato în afară de arme? Ce caută armele lui Macron la noi? Ce treabă avem noi cu Ucraina, mai ales că nu este în nato? Ce apărați voi mă tablagiilor?
    De ce vă umflați voi mușchii la Putin, când sunteți niște impotenți politici si nici nu există comparație între țările ue cu Rusia. Dacă Putin face ambiție, fie si numai cu gazul dacă nu vi-l mai dă, vă lasă cu chiloții în vine pe toți.
    Politicieni inconştienți de iEuropa.
    Vai de stelele voastre de ue.

  3. Nu va faceți probleme rominu sa obișnuit cu emigrarea .Dimineață la apel în trasee nu o sa mai răspundă nimeni prezent .

  4. Lasati ba neomarxistilor ca de noi are grija Dumnezeu sa vedem de voi cum o sa sfarsiti!!!

  5. Ca avem niște politicieni de tot rahatul nu mai este o noutate. Singura lor grija este sa facă un sluj cat mai convingător in fata jandarmului lumii pentru ai accepta si mai ales pentru ai menține in funcții. Ii doare in c r de romani, de Romania si nevoile ei Dovada o avem si in aceasta situație. Avem 3 miliarde de $ pentru ai cheltui pe ceva care numai României si romanilor nu le folosește, dar nu avem o suma mai mica pentru a rezolva marile probleme din învățământ si sănătate. De fapt cele 3 mld. sunt numai pentru baza americana ??????? de la M. Kogălniceanu, plus miliardele, tot de dolari plătiți in avans, pentru rachetele Patriot, care sunt bani dați americanilor drept ” TAIN ”, pentru a fii in gratiile lor. Si nu sunt singurele miliarde cheltuite in acest scop. Mai dam mulți dolari autentici pentru fierul vechi F 16, si pentru alte acareturi de acest soi. Cică pentru apărare. De cine sa ne apere ?. De Putin ni se zice. Pai daca nu am fi avut scutul de la Deveselu si baza de la M. Kogălniceanu eram neinteresanți pentru Țar, nu-și mai prindea mintea cu noi, nu contam in ecuație. Dar așa ne-am umflat ca un curcan , in pene si acum plătim prostia.

  6. BINE CA AVEM NISTE PATRIOTI ADEVARATI LA KOGALNICEANU. TOATA TEHNICA AMERICANA NU FACE 2 PARALE DACA BENZINA SI MOTORINA TREC LA NEVOILE ROMANILOR…EXISTA HOTII SI HOTII..CATU FURA PENTRU STAPANII LUI SI JUSTITIA ROMANA CONDUSA DE GANDACUL CATALIN PREDOIU NU SE IMPOTRIVESTE. ROMANASII FURA DE LA AMERLOCI LA KOGALNICEANU SI EI NU SE POT IMPOTRIVI CA ASA SUNT DECLARATI VULNERABILI. CINE ESTE PATRIOT SI CINE ESTE RAMA IN CIMENT? PELTICUL DE PREDOIU TARAIE BRAUL PRIN JUSTITIE CA SA ISI SCAPE CLIENTII DE LA CARE A SUPT IN PAUZELE DE LUCRU. POATE ARE BAFTA SI IL TRAGE UDREA DUPA EA LA PUSCARIE, CA O VENI SI VREMEA LUI…INCA UN FATALAU CARE A TRAIT PE PI..DA NEVESTII…ACUM ARE MISIUNEA SA SCAPE TURMA LUI BASESCU…

    • Nu sunt Ion Creanga , sunt Kostea Sugiuk Tiraspol . Intr-o viata anterioara am fost preot ” de mir ” , m-au caterisit ca trageam cu pusca-n ciorile de pe turla bisericii , mergeam la teatru si m-am tuns „ca mirenii „. Acum am chelit , abuzez de silicon in botox si rujuri stridente , port o peruca violet , fustita rosie mini si pantofiori cu toc verzi asortati cu posetuta Guit-Gucci , sunt tare sarmanta cand flutur steguletul curcubeu sa ademenesc navetistii de Rabnita in boschetii din spatele garii Tiraspol . Pupici !

  7. Băăă, ce dăștept sunt c-am plecat din bucale de 10 ani ș-am scăpat de rachetele lu’ putin !

    • Fujiti , fujiti…Singular = DOCTORAND . Plural = DOCTORANZI . Praful sa si alieaga di mini …..hihihihihihi

  8. NUMAI UN TAMPIT POATE SCRIE ” RACHETELE LUI PUTIN INDREPTATE CATRE BUCURESTI „,ASEMENEA AFIRMATII APARUTE IN PRESA POT GENERA HAOS ,TEROARE .
    SCULA CU-I IESTI MAI NICOLAS ?. PENTRU CATIVA LEI SCRII ORCE TAMPENIE ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger