AcasăȘTIRI EXTERNERoman Abramovici, interzis în Marea Britanie? Oligarhul rus vinde tot din Londra

Roman Abramovici, interzis în Marea Britanie? Oligarhul rus vinde tot din Londra

Roman AbramoviciRoman Abramovici, interzis în Marea Britanie? Oligarhul rus vinde tot din Londra

Oligarhul rus Roman Abramovici și-ar fi scos la vânzare două proprietăți de lux din Londra, potrivit The Guardian. Informația a fost oferită de parlamentarul britanic Chris Bryant.

Parlamentarul laburist susține că oligarhul rus, care este un apropiat de-al lui Putin, ar vinde pe grabă pentru a evita eventualele sancțiuni luate de Marea Britanie – una dintre ele fiind chiar înghețarea averilor.

Bryant a mai spus că ar fi cerut guvernului britanic să impună cât mai rapid sancțiunile pentru a-l împiedica pe Abramovici sa obțină lichidități.

Proprietățile din Londra valorează 230 de milioane de dolari

Magnatul rus are o avere estimată la 14,5 miliarde de dolari și deține mai multe cetățenii, el având pașaport rusesc, portughez, israelian.

În Londra, Abramovici locuiește într-o vilă cu 15 dormitoare, evaluată la 200 de milioane de dolari. De asemenea, mai deține un penthouse cu trei etaje în complexul Chelsea Waterfront, în valoare de 30 de milioane de dolari.

author avatar
Andreea Vlad
586 afisari

2 COMENTARII

  1. Omenirea o sa aibe nevoie de banii oligarhilor rusi.
    Ar trebui luati banii lor si puse cele 1000 de miliarde pe ecranele tuturor televiziunilor din lume. Apoi, cum apare pe burtiera s-a distrus un bloc mai tai 10 mil euro, s-a distrus un pod mai tai 5 mil s-a distrus o fabrica mai tai 50 mil intr-un colt tai din bani ca la bursa… Apoi treci la rezervele de stat ruse…

  2. Huligansu englez e cel mai fericit, dar nu asta ii fericeste cel mai tare ci faptul ca Rusia a tost exclusa din competitiile Uefa si Fifa. Va mai aduceti aminte cand se bateau rusii cu englezii la meci?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger