AcasăȘTIRI EXTERNERoman Abramovici a primit o LOVITURĂ sub centură în UK! ADIO, avere!

Roman Abramovici a primit o LOVITURĂ sub centură în UK! ADIO, avere!

roman abramoviciRoman Abramovici a primit o LOVITURĂ sub centură în UK! ADIO, avere!

Roman Abramovici, proprietarul echipei de fotbal FC Chelsea, este unul din cei șapte oligarhi sancționați de guvernul Marii Britanii. Finanțatorul londonezilor, care a anunțat că se retrage din acționariat, a fost trecut pe lista celor șapte oligarhi sancționați de Guvernul din UK.

Concret, toate activele lui Abramovich din Regatul Unit au fost ”înghețate”.

Abramovici, out din „Paradisul fiscal”

Premierul Boris Johnson a spus că „nu pot exista paradisuri fiscale” pentru cei care au susținut invazia.

Sancțiunile de astăzi sunt cel mai recent pas în sprijinul de neclintit al Regatului Unit pentru poporul ucrainean. Vom fi nemiloși în urmărirea celor care permit uciderea civililor, distrugerea spitalelor și ocuparea ilegală a aliaților suverani”, a spus Johnson.

Decizia guvernului britanic se va răsfrânge și asupra celor de la Chelsea. Gruparea de pe Stamford Bridge își poate derula în continuare activitatea, cu o licență specială, dar se și așteaptă acum procesul de vânzare al clubului.

Momentan, Chelsea nu mai are voie să vândă bilete, astfel că la meciurile echipei din viitorul apropiat vor avea acces doar abonații.

Şapte oligarhi ruşi, sancţionaţi

Marea Britanie a anunțat joi că a impus înghețarea activelor pentru șapte oameni de afaceri ruși, inclusiv Roman Abramovici, Igor Sechin, Oleg Deripaska și Dmitri Lebedev, după ce aceștia au fost adăugați pe lista de sancțiuni.

Abramovici, în vârstă de 55 de ani, ar avea legături strânse cu președintele rus Vladimir Putin, însă el a negat asta. Rusul de la Chelsea are o avere netă estimată la 9,4 miliarde de lire sterline.

author avatar
Andrei Ștefan
812 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger