AcasăȘTIRI EXTERNERoger Waters l-a înjurat pe Vladimir Putin într-o scrisoare: „Dacă asta vreți,...

Roger Waters l-a înjurat pe Vladimir Putin într-o scrisoare: „Dacă asta vreți, duceți-vă dracului”

Cum îl pedepsește Polonia pe legendarul Roger Waters. Cofondatorul trupei Pink Floyd nu e pe linia SUA și NATO / Concerte anulate, scandal la Cracovia / Foto: Facecbook

Co-fondatorul trupei Pink Floyd, Roger Waters, i-a adresat președintelui rus Vladimir Putin o scrisoare deschisă în care îi cere liderului de la Kremlin să pună capăt războiului.

Artistul britanic l-a îndemnat pe Putin să ajungă la o soluţionare amiabilă în conflictul din Ucraina.

Vrea Putin să cucerească toată Europa?

Bărbatul de 79 de ani îi cere liderului Kremlinului să îi dea asigurări că nu va folosi armele nucleare. Artistul s-a declarat îngrijorat pentru el și familia sa.

În primul rând, ați dori să se pună capăt acestui război? Dacă mi-ați răspunde „Da, vă rog”. Asta ar face imediat lucrurile mult mai ușoare. Dacă ați spune: „De asemenea, Federația Rusă nu mai are niciun interes teritorial în afară de securitatea populațiilor vorbitoare de limbă rusă din Crimeea, Donețk și Lugansk”. Și asta ar ajuta.

Spun acest lucru deoarece, cunosc unele persoane care cred că vreți să cuceriți întreaga Europă, începând cu Polonia și restul statelor baltice.

Dacă asta vreți, duceți-vă dracului, și am putea la fel de bine să încetăm cu toții să mai jucăm jocul disperat de periculos al găinii nucleare cu care șoimii de pe ambele părți ale Atlanticului par atât de confortabili, și să o facem”, a scris Roger Waters.

Rusia ar trebui să facă şi alte promisiuni

Waters a adăugat că, în cazul unui acord de pace cu Ucraina, Rusia ar trebui să promită că nu va invada altă țară.

„Știu că SUA și NATO invadează alte țări suverane cât ai clipi sau pentru câțiva barili de petrol, dar asta nu înseamnă că ar trebui, invazia ta în Ucraina m-a luat prin surprindere, acesta este un război odios de agresiune atroce, provocat sau nu”, a adăugat Waters.

author avatar
Andrei Ștefan
423 afisari

10 COMENTARII

  1. a inebunit mos waters ! ce inseamna asta , cunosc cateva persoane care spun ca vreti sa nu stiu ce . s-a speriat si o da la intors , pina la urma s-a facut de ras ca-i paralel cu problema

  2. Bai Anonimule,stii bine ca esti un idiot. Dar ca sa-i sugi madularul lui Putina pe fata,e jenant baaa. Fa-o si tu mai pe sest,nu te afisa,ca rade lumea,chiar esti prost de-abinelea ? Dac esti prost,stai dreacu acasa,nu te mai c… pe tine ca puteeee. Mai ai ceva de zis ?

    • Boule, daca asta e opinia lui, lasa-l s-o spuna. Parca asa e in democratie, nu? Numai jegurile propagandiste NWO ataca imediat pe oricine are opinii divergente fatza de ei. Da-mi-ai o frunte in burta sa vezi unde-ti ajunge gura!

  3. Mda, unul apus de mult, trezit din aburile alcoolului si a drogurileor! Ala de cinta „We no need no education; leave the kids alone…!”

  4. Andrey unde ai gasit tu scrisoarea asta?
    Unii ziaristi spun ca detin datele da la „cercetatorii britanici:, sau „centrele universiatere de cercetari de la Oxford” etc.
    Da si tu o sursa, nu fi enigmatic de dragul polacilor.
    Arata-ne si noua scrisoarea, ca doar nu te mai crede nimenea pe tine.

  5. Dupa ce Polonia le-a anulat concertul pentru ca zisese impotriva amerlocilor, acum a zis si impotriva rusnacilor. Poate ca omul e un pacifist impartial, nu? 🤣
    Sau asa vrea sa para.

  6. Roger Waters un drogat expirat care nu l baga nimeni in seama. doar drogatii si poponarii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger