Cauta

Revolta mercenarilor Wagner. Panică la Rostov! Ruşii, ţinuţi în case. Urmează o lovitură de stat? (VIDEO)

Liderul mercenarilor Wagner, Evgheni Prigojin, a spus că forţele sale au intrat din Ucraina în Rusia prin regiunea Rostov. A ameninţat că va distruge tot ce îi stă în cale în cazul în care va întâmpina opoziție din partea Ministerului rus al Apărării.

El îndeamnă la revoltă, după ce armata rusă i-ar fi ucis mai mulți oameni. 2.000 ar fi numărul acestora, potrivit Reuters. Prigojin îl consideră pe ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, responsabil pentru un atac cu rachete asupra unei tabere unde se află mercenarii săi.

Ameninţă că distruge tot ce-i stă în cale

Șeful grupării a afirmat că trupele care luptă împotriva Ucrainei se vor muta acum să-l „pedepsească” pe Şoigu și a cerut armatei să nu opună rezistență.

Deocamdată, am trecut granițele de stat în toate zonele. Polițiștii de frontieră au venit spre noi și i-au îmbrățișat pe luptătorii noștri. Acum, intrăm în Rostov. Unitățile Ministerului Apărării, de fapt, recruții care au fost aruncați să ne blocheze calea, au plecat.

A pus împotriva noastră băieți de 18 ani. Ei sunt ca niște copii și nepoți pentru noi. Prin urmare, acești flăcăi vor trăi și se vor întoarce la mamele lor. Noi luptăm doar cu profesioniști. Dar dacă cineva ne stă în cale, vom distruge TOT ce ne stă în cale„, a spus Evgheni Prigojin.

Guvernatorul regiunii ruseşti Rostov, vecină cu Ucraina, a cerut sâmbătă devreme populaţiei să stea acasă în faţa rebeliunii grupării armate Wagner care a susţinut că a intrat în capitala acestei regiuni.

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version