AcasăȘTIRI EXTERNERestricții severe în Israel: carantină obligatorie pentru toți călătorii, inclusiv cei vaccinați

Restricții severe în Israel: carantină obligatorie pentru toți călătorii, inclusiv cei vaccinați

israelRestricții severe în Israel: carantină obligatorie pentru toți călătorii, inclusiv cei vaccinați

Israel înăsprește din nou regulile pentru călătorii care intră în ţară, din cauza creșterii numărului de infectări. Astfel, turiștii străini sunt obligaţi să se izoleze până la primirea unui rezultat negativ la testul COVID-19, indiferent dacă sunt vaccinați sau nu.

Măsura va intra în vigoare din data de 16 iulie. Toate persoanele – inclusiv cele complet vaccinate şi cele care s-au vindecat de pe urma COVID-19 – vor trebui să intre într-o carantină de 24 de ore după intrarea în ţară, sau cel puţin până la aflarea rezultatului testului la coronavirus efectuat pe aeroport, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

Testarea pe aeroport este obligatorie. În prezent este permisă intrarea în ţară doar a unui număr limitat de turişti vaccinaţi. Orice persoană sosită din ţări pentru care s-a emis o alertă specială de călătorie din cauza incidenţei ridicate a infectărilor trebuie să intre într-o carantină suplimentară de 10 zile, a indicat ministerul.

Varianta Delta a Covid-19, o provocare pentru Israel

Anterior au existat excepţii pentru persoanele vaccinate sau care trecuseră prin infecţia cu coronavirus.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, numărul infectărilor a crescut semnificativ în ultima săptămână, vineri fiind raportate 450 de cazuri noi, inclusiv 39 grave. Majoritatea cazurilor noi sunt provocate de varianta Delta, mai contagioasă, depistată iniţial în India.

Din cei 9,3 milioane de locuitori din Israel, peste 5,7 milioane au primit o doză de vaccin împotriva COVID-19, dintre care 5,2 milioane au încheiat schema de vaccinare.

author avatar
Andreea Vlad
400 afisari

5 COMENTARII

  1. Parca era tara in care oamenii „disciplinați” înclinați sub stindardul Covid macht frei s-au vaccinat cu entuziasm, eliminând aceasta plagă din viata poporului sfânt? A fost doar propagandă sau este urmarea vaccinarii în masă?
    In Bucuresti azi sunt aprox. 0.04 la mie, deci 4 cazuri de infectare la 100 000 de oameni.
    Este capabil cineva sa explice de ce se mai perpetuează restricțiile?

  2. Cand creste riscu sa se faca doze in plus. Toti cei 5 milioane.Apoi peste o luna iar la Lambada si tot asa.

  3. Health
    6,790,800Communicable disease deaths this year
    257,779Seasonal flu deaths this year
    3,976,148Deaths of children under 5 this year
    22,301,878Abortions this year
    161,686Deaths of mothers during birth this year
    42,853,742HIV/AIDS infected people
    879,372Deaths caused by HIV/AIDS this year
    4,296,220Deaths caused by cancer this year
    206,281Deaths caused by malaria this year
    15,119,019,047Cigarettes smoked today
    2,615,019Deaths caused by smoking this year
    1,308,334Deaths caused by alcohol this year
    560,950Suicides this year
    $ 209,267,498,927Money spent on illegal drugs this year
    706,138Road traffic accident fatalities this year

  4. Multumim din inima lui Bibi, idiotul util de serviciu al jidanilor dusi cu pluta la Marea Moarta, asa va trebuie, natie de hipsteri si de drone corporatiste din Tara nu chiar asa de Sfanta !! 🙂 De ce credeti ca i-au dat un sut in fund la Bibi Macelarul Natiunii, si acum au alt prim-ministru, de bine ce le merge ? 🙂 Totul e o mare mega-escrocherie mondiala, e bine ca sunt 60 % cobai pe 2 picioare in Israel, sa se invete minte sa gandeasca cu capul care trebuie, si sa nu faca pe sclavii – cobai, ca ajung garantat cobai !! 🙂 Acum, jidanilor, adica numai aia vaxinati in cap fortat, puteti merge la Marea Moarta, si sa va aruncati in ea, natie de tampiti inalt functionali, toti rad de voi, prostilor !! Covid Macht Frei, bai natie de hamsteri, si multa Mazel Tov la toti vaxinatii in cap de acolo, sa dati coltul cati mai multi, oricum Iadul va asteapta, ordinarilor cu 3 neuroni functionali !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger