AcasăȘTIRI EXTERNELovitură decisivă împotriva „Marii Resetări”! Forumul Economic Mondial, lăsat fără bani /...

Lovitură decisivă împotriva „Marii Resetări”! Forumul Economic Mondial, lăsat fără bani / „Agenda progresistă” va fi pusă pe foc

Lovitură decisivă împotriva „Marii Resetări”! Forumul Economic Mondial, lăsat fără bani / „Agenda progresistă” va fi pusă pe foc

Republicanii din Camera Reprezentanților a SUA au introdus un proiect de lege pentru a bloca orice fonduri din partea contribuabililor care ar putea sprijini activitățile Forumului Economic Mondial – organizația neguvernamentală dominată de corporații care promovează guvernanța globală și autoritatea centralizată și nedemocratică.

Inițiată de către reprezentanții Scott Perry, Tom Tiffany și Lauren Boebert, legislația vine ca urmare a controversei legate de exploatarea de Forum a Covid-19 pentru a-și promova agenda socială de stânga corporatistă.

„Marea Resetare” și agenda progresistă

Forumul Economic Mondial (WEF) a folosit, de asemenea, schimbările climatice ca armă pentru a pune în aplicare principiile teoriei sale „Marea Resetare”, care include abolirea proprietății private, informează The National Pulse.

„Defund Davos Act” ar asigura că fondurile contribuabililor americani nu susțin ambițiile WEF și urmează eforturilor anterioare ale administrației Trump de a se retrage din alte organizații internaționale, precum Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

„Niciun fond disponibil pentru Departamentul de Stat, Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională sau orice alt departament sau agenție nu poate fi folosit pentru a oferi finanțare pentru Forumul Economic Mondial”, se arată în proiectul de lege, care a fost trimis la Comisia pentru afaceri externe.

WEF este capabil să își impună agenda socială progresistă prin parteneriate profunde și suprapunerea personalului cu cele mai importante corporații din lume.

Pe lângă faptul că se bazează pe sectorul privat pentru a pune în aplicare politicile sancționate de WEF, inclusiv scorul de credit social și serviciile bancare digitale, oficialii guvernamentali sunt, de asemenea, cruciali pentru misiunea grupului.

Pe lângă găzduirea unui summit anual la Davos, Elveția, la care participă numeroși oficiali guvernamentali și șefi de stat de nivel înalt, WEF intră în legătură cu politicieni mai tineri prin intermediul programului Young Global Leaders.

Dintre agențiile vizate de Defund Davos Act, Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) a intrat sub control pentru că a trimis banii contribuabililor către o organizație non-profit americană care a colaborat cu un laborator condus de Partidul Comunist Chinez despre care se crede că se află la originea Covid-19.

USAID a sprijinit inițiativele de pregătire pentru pandemii ale EcoHealth Alliance, în ciuda faptului că cercetările grupului privind coronavirusul liliacului – inclusiv manipularea agenților patogeni pentru a-i face mai mortali pentru oameni – prezintă asemănări cu Covid-19.

author avatar
Tudor Borcea