AcasăȘTIRI EXTERNEREPUBLICANII, turbați de furie! Nancy Pelosi, DECLARAȚII HALUCINANTE: „Ruşii trebuie să simtă...

REPUBLICANII, turbați de furie! Nancy Pelosi, DECLARAȚII HALUCINANTE: „Ruşii trebuie să simtă durere!”

Nancy PelosiVizita lui Nancy Pelosi în Taiwan, în pericol! Amenințare cu bombă pe aeroport

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor din SUA Nancy Pelosi cere sancţiuni masive împotriva președintelui rus Vladimir Putin, în cazul unui atac militar asupra Ucrainei.

Oficialul american și-a exprimat îngrijorarea că Administraţia de la Kremlin ar putea ameninţa chiar şi ţări membre NATO, conform publicaţiei The Hill.

„Sancţiunile trebuie să fie mult mai puternice decât au fost, deoarece vorbim despre invadarea unei ţări. Vorbim despre expunerea la riscuri a unor ţări membre NATO dacă ruşii reuşesc în Ucraina. Deci, este extrem de grav. De aceea, ruşii trebuie să simtă durere, trebuie să o simtă până la cel mai bogat om din lume, Vladimir Putin”, a declarat Nancy Pelosi, unul dintre liderii Partidului Democrat din Statele Unite.

Nancy Pelosi a subliniat că „trebuie să fim pregătiţi pentru orice”, deoarece nimeni nu știe ce are de gând să facă Putin, „doar el știe”.

Noi sancțiuni împotriva Rusiei

Liderii Partidului Democrat şi ai Partidului Republican se apropie de un acord în Congresul SUA privind un nou set de sancţiuni împotriva Rusiei.

„Vrem să adoptăm un proiect cât se poate de asemănător cu cel al Senatului, nu există nicio amânare în efortul de a pune ceva pe masa preşedintelui ţării”, a mai declarat Nancy Pelosi, salutând eforturile diplomatice ale secretarului de Stat, Antony Blinken. „Dar pentru a fi buni în eforturile de pace, trebuie să arătăm că suntem buni luptători”, a insistat preşedintele Camerei Reprezentanţilor.

Situația de la granița Rusiei cu Ucraina este tensionată! Moscova a mobilizat peste 100.000 de militari, iar Kievul și Occidentul se tem de o invazie sau de o lovitură de stat.

author avatar
Andreea Vlad