AcasăȘTIRI EXTERNERegizor canadian, câștigător de Oscar, arestat! Este acuzat de multiple agresiuni sexuale

Regizor canadian, câștigător de Oscar, arestat! Este acuzat de multiple agresiuni sexuale

Acuzații grave planează în dreptul numelui unui regizor canadian laureat la Oscar, în vârstă de 69 de ani.

Paul Haggis, regizor și scenarist câștigător de Oscar, a fost reținut în Italia, pentru acuzații de agresiune sexuală și vătămare corporală în formă agravată, titrează npr.org.

Poliția italiană l-a arestat pe Haggis, duminică, pentru că ar fi violat o femeie în Ostuni, sudul Italiei, anunță aceeași sursă. Presupusa victimă a regizorului canadian a fost găsită într-un aeroport local, unde ar fi fost lăsată de către cineast. Staff-ul din aeroport a dat alerta, anunțând poliția, femeia fiind dusă la spital, din câte a anunțat presa italiană.

Ce spune avocatul lui Haggis

Nu se cunosc mai multe detalii cu privire la vârsta sau naționalitatea femeii, procurorii neanunțând astfel de detalii. Pe de altă parte, sursa citată menționează că avocatul lui Haggis a respins acuzațiile. „În conformitate cu legea italiană, nu pot discuta probele.

Acestea fiind spuse, sunt încrezătoare că toate acuzațiile împotriva domnului Haggis vor fi respinse. El este total nevinovat și dorește să coopereze pe deplin cu autoritățile, astfel încât adevărul să iasă repede la iveală”, a precizat avocatul Priya Chaudhry, pentru NPR, prin intermediul unui e-mail.

Paul Haggis, în vârstă de 69 de ani, a regizat filmul premiat cu Oscar „Crash”. Se afla în Italia, unde urma să fie prezent la Allora Fest, un festival de film ce începe marți.

Nu e prima oară când numele regizorului apare într-o lumină proastă, fiind implicat într-un caz de agresiune sexuală. În 2018, Haggis a fost dat în judecată de o femeie, care l-a acuzat că a agresat-o după o premieră de film, conform aceleiași surse. În timpul procesului, alte trei femei l-au acuzat pe Haggis de conduită sexuală nepotrivită.

author avatar
Andrei Coman
252 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...