AcasăȘTIRI EXTERNERegina, revoltată de miros. Castelul s-a transformat în toaletă publică

Regina, revoltată de miros. Castelul s-a transformat în toaletă publică

ReginaRegina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Se întamplă și la castele mai mari, nu doar la noi. Vizitatorii uneia dintre reședințele preferate ale Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii sunt acuzați că își fac nevoile pe gazonul castelului.

Angajații Castelului Balmoral, reședința de vacanță a Reginei Angliei, se plâng că vizitatorii din zonă își fac nevoile pe domeniul castelului și cer oamenilor care se plimbă în zonă „să nu o mai trateze ca pe o toaletă publică”.

„Suntem dezamăgiți să vedem atâtea șervețele aruncate pe domeniu astăzi. Chiar lângă drumuri și monumente. Vă rugăm să țineți minte că nu există toalete publice nicăieri în zonă în acest moment”, au scris reprezentanții staff-ului de la castelul Balmoral, potrivit CNN.

„O parte a problemei este că multe dintre șervețelele aruncate nu sunt biodegradabile, iar oamenii aleg să se ușureze chiar în apropierea cărărilor și monumentelor, în loc să meargă un pic mai departe pentru a evita contaminarea”, au mai adăugat ei.

Dar angajații a recunoscut că este posibil ca oamenii să fie nevoiți să se ușureze în timp ce se plimbă prin moșia regală.

Regina și membrii familiei regale petrec mai multe săptămâni anual la castelul Balmoral, aflat în nord-estul Scoției. Suverana a stat însă în izolare într-o altă proprietate regală, la Windsor, lângă Londra.

author avatar
Andreea Vlad