AcasăȘTIRI EXTERNERegina Elisabeta a II-a, pledoarie pentru vaccinare: „Să vă gândiți și la...

Regina Elisabeta a II-a, pledoarie pentru vaccinare: „Să vă gândiți și la ceilalți”

regina elisabeta a II-aRegina Elisabeta a II-a, pledoarie pentru vaccinare: „Să vă gândiți și la ceilalți” / foto: BBC

Regina Elisabeta a II-a i-a îndemnat pe oameni să „se gândească la ceilalți” și să se vaccineze împotriva Covid-19 atunci când sunt chemați pentru vaccinare.

Declarația a fost făcută în cadrul unei videoconferințe cu mai mulți lideri din domeniul sănătății din țările componente ale Regatului Unit. În cadrul acesteia, regina și-a împărtășit experiența sa cu vaccinul, potrivit BBC.

Suverana în vârstă de 94 de ani, și soțul ei, ducele de Edinburgh, în vârstă de 99 de ani, s-au vaccinat cu prima doză de ser anti-Covid la începutul lunii ianuarie.

„A decurs fără nicio problemă. A fost rapidă și nedureroasă. Am primit o mulțime de scrisori de la oameni care au fost surprinși de cât de ușor a fost să fie vaccinați”, a spus monarhul Marii Britanii.

Regina Elisabeta a II-a a adăugat și că înțelege că ar putea fi dificil pentru unii oameni, dar i-a îndemnat pe britanici să „se gândească și la ceilalți”.

Marea Britanie a vaccinat deja o treime din populație

Apelul reginei vine în contextul în care există statistici care arată că un număr între 11% și 15% dintre britanici sunt ezitanți în ce privește vaccinarea.

Dr. Emily Lawson, care conduce programul de vaccinare din Anglia, spune că remarcile suveranei sunt „extrem de importante și un vot de încredere pentru programul de vaccinare”.

Autoritățile britanice au reușit să vaccineze până acum peste 18 milioane de persoane cu prima doză, ceea ce echivalează cu o treime din populația adultă a Marii Britanii.

author avatar
Andreea Vlad
119 afisari

2 COMENTARII

  1. Lasă-ne, Babette. Că vă și credem pe cuvânt când ne spuneți că v-ați vaccinat voi. Cine vă verifică pe voi? La cat se minte, numai de sfaturile și ” grija ” voastră nu are nevoie lumea.

  2. babusca ne gandim la dechiderea jocurilor olimpice din tara ta din 21012 cand ai prevazut ca o fantastica mai fantastica decat patentatul nostru viitorul europei carantinate si sechestrate!!!!!!!!! hai pa canta la alta m,asa!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger